Banner

Nettkurs: Nye nettsider? Dette må du tenke på

Torsdag 23. mars 2023 kl. 12:00 - 15:00
Teams
Pris: 2499 (medlem) , 4499 (ikke-medlem)

OM KURSHOLDER

Kim Nygaard, senior digital rådgiver i kommunikasjonsbyrået Færd.

På dette digitale halvdagskurset får du tips og kunnskap om hvordan du best mulig kan planlegge og strukturere innholdet på nye nettsider. Hvordan unngår du å havne i «nettfella» og hva er en god nett-prosess?

Læringsmål:

Etter kurset er du godt rustet for å se helheten i et større nettsideprosjekt og unngå dyrbare tabber som mange begår. Du får oversikt og blir en bedre sparringspartner og oppdragsgiver for de som skal hjelpe dere med utviklingen av nye nettsider. Totalforståelsen du får etter kurset vil spare deg for mye frustrasjon og bortkastet tid i nettsideprosjekter.

Kursinnhold:

Å utvikle nye nettsider er en omfattende prosess og mye skal tas stilling til. Mange opplever «å snuble» litt inn i nettprosjektet som de er en del av, uten å helt ha oversikten over hva det innebærer. Dette kurset gir deg overblikket du trenger.

Det er vanlig å oppleve en drastisk nedgang i trafikk på nye nettsider, fordi synligheten i Google mer eller mindre blir borte i en periode. Det kan du unngå, noe som også er tema på dette kurset.

Sentrale emner:

  • Nye nettsider er et prosjekt for kommunikasjonsavdelingen, ikke bare ITavdelingen.
  • Innsikt og analyse du bør ha på plass før arbeidet starter.
  • Valg av publiseringsløsning før eller etter at mål for siden er definert?
  • Nettsidestruktur basert på kommunikasjonsmål.
  • Hva slags innhold skal flyttes over fra gammel løsning og hva skal produseres nytt?
  • Når bør innholdsproduksjonen til nye nettsider starte?
  • Unngå å bli blendet av design.
  • En nettside som er usynlig i Google er null verdt – når må du tenke på SEO?
  • Migrering fra gamle til nye nettsider – styr unna de typiske tabbene.

Målgruppe:

Alle som jobber med kommunikasjon eller markedsføring i en virksomheter som vurderer, eller er i gang med, nye nettsider. 

Kursholder:

Kim Nygaard er senior digital rådgiver i kommunikasjonsbyrået Færd, som blant annet utvikler nettsider og har flere års erfaring fra Metro Branding der han som rådgiver jobbet tett med byråets UX-designere.

Kim har til sammen over 20 års erfaring innen salg, kundeservice og digitalmarkedsføring, og sitter i faggruppen til Bra søk (bransjeorganisasjonen for søkemotormarkedsføring i Norge). Kim er en entusiastisk kurs- og foredragsholder som alltid mottar særdeles gode tilbakemeldinger for sin fremoverlente, morsomme og konkrete læringsform.

Pris medlemmer
2499
Pris Ikke-Medlemmer
4499