Banner

Nettkurs: Annonsering på Facebook og Instagram

Tirsdag 28. feb. 2023 kl. 12:00 - 15:00
Teams
Pris: 2499 (medlem) , 4499 (ikke-medlem)

OM KURSHOLDER
Factbox image

Helene driver firmaet Singlot, som hjelper bedrifter med digital markedsføring.

På dette digitale halvdagskurset lærer du hva du må tenke på når du vil annonsere på FB og Instagram, samt praktiske triks du kan bruke i dine egne kampanjer.

 

Læringsmål:

  • Kunne Facebook Ad Manager.
  • Kunne gjennomgå brukergrensesnittet og målsetting for kampanjer.
  • Lære oppsett av kampanjer steg for steg.
  • Lære om kampanjestruktur, strategi og geografisk målretting.

 

Kursinnhold:

På dette kurset vil du lære å bli mer synlig, selge mer, eller rett og slett få mer ut av annonsekronene dine på Facebook og Instagram. Vi ser på hvordan du tar riktige valg for kampanjene dine, fra å velge riktig innhold og målsetting, til å analysere resultatene dine. Vi går igjennom ulike annonseformater, budsjett, budgivning og målgrupper.

 

Målgruppe:

Alle som jobber med kommunikasjon og markedsføring, og ønsker å starte med, eller bli tryggere på annonsering på Facebook.

 

Om kursholder:

Helene Svendsrud har kommunikasjonsutdannelse i bunnen og har bodd og arbeidet mange år i Spania, Belgia og England, der hun jobbet for bl.a. Twitter, Facebook og Criteo. Nå driver hun firmaet Singlot her i Norge. Singlot hjelper store og små bedrifter på å bli gode på- og føle seg trygge med digital markedsføring. Helene brenner særlig for alt som har å gjøre med internasjonalt samarbeid og datadrevne kampanjer, og gjerne en kombinasjon av de to. Hun er også foredragsholder, deriblant gjesteforeleser hos Høyskolen Kristiania. 

 

Pris medlemmer
2499
Pris Ikke-Medlemmer
4499