Banner

Nettkurs: KI - retningslinjer og bruk

Tirsdag 30. april 2024 kl. 12:00 - 14:30
Teams
Pris: 3099 (medlem) , 5099 (ikke-medlem)

Vebjørn Søndersrød
Factbox image

er partner i Advokatfirmaet Føyen.

På dette digitale halvdagskurset vil du lære hvordan du kan lage gode retningslinjer for din avdeling, og få en grunnleggende innføring i hvordan du kan anvende kunstig intelligens-verktøy i hverdagen.

Læringsmål:

 • Få en grunnleggende forståelse av hvilke juridiske problemstillinger som kan oppstå ved bruk av kunstig intelligens
 • Lære hva som burde være med i interne retningslinjer for bruk av kunstig intelligens knyttet til bruk av verktøy i kommunikasjonshverdagen
 • Få en grunnleggende forståelse av kunstig intelligens og relevante verktøy
  Pernille Wold Kaspersen
  Factbox image

  er rådgiver i Storm Communications.

 • Lære å ta i bruk kunstig intelligens på en måte som gjør arbeidshverdagen enklere og mer effektiv

Kursinnhold:

En rekke verktøy har gjort kunstig intelligens lettere tilgjengelig for bruk i skriftlig og visuell kommunikasjon. Samtaleroboten ChatGPT har nådd over 100 millioner brukere og vi er trolig bare i startgropen av å se hvilken rolle verktøyene kan få i arbeidslivet. Diffusjonsmodeller (KI-tjeneste som lager bilder og film) har allerede blitt utrolig gode.

Samtidig har du og din virksomhet ansvaret for personopplysninger og annen sensitiv informasjon ikke kommer på avveie. Bedrifter og organisasjoner bør derfor lage egne retningslinjer for å sikre forsvarlig bruk av KI hos sine ansatte.

Gjennom dette interaktive kurset får deltakerne en oppskrift på hva retningslinjene til bedriften din kan være, og en innføring i relevant juss (vi lover, juss og KI er gøy). Deltakerne vil itillegg få en grunnleggende innføring i kunstig intelligens som et arbeidsverktøy.

Målgruppe:

 • Store og små virksomheter
 • Kommunikasjonsansvarlige
 • Markedsansvarlige
 • Webredaktører
 • Alle som skriver og bearbeider innhold

Om kursholderne:

Vebjørn Søndersrød er partner i Advokatfirmaet Føyen og jobber med alle sider av GDPR og markedsføringsregelverket, særlig for digitale flater. Han har satt seg spesielt inn i problemstillingene knyttet til kunstig intelligens.

Pernille Wold Kaspersen er rådgiver i Storm Communications. Hun er opptatt av hvordan ny teknologi kan gjøre kommunikasjonshverdagen mer effektiv.

Praktisk info:

Kursdeltaker bør lage en bruker i Chat GPT og Adobe Firefly i forkant av kurset.


Kurset gjennomføres direkte via Microsoft Teams og det blir ikke delt et opptak i ettertid. Deltakere vil få mer praktisk informasjon rundt pålogging m.m. før kursstart.

Pris medlemmer
3099
Pris Ikke-Medlemmer
5099