Banner

Skriv bedre - ti tips som løfter tekstene dine

Tirsdag 23. aug. 2022 kl. 09:00 - 12:00
Kommunikasjonsforeningen, Brugata 19
Pris: 3990 (medlem) , 5990 (ikke-medlem)

Lær deg ti enkle grep som gjør teksten bedre - og skrivingen enklere.

 

OM KURSHOLDER

Christoffer Leborg er tekstforfatter og har i 25 år hjulpet bedrifter og organisasjoner med å finne, formulere og formidle sine budskap.

På dette halvdagskurset lærer du deg ti enkle grep som gjør tekstene dine mer treffsikre, engasjerende og overbevisende. Kurset henvender seg til alle som skriver i jobben - uansett om det er reklametekster til markedssjefen, nyhetssaker til nettsidene, kulepunkter til firmapresentasjonen eller julebrev til kundene. Målet er ikke å lære å skrive, men å lære å skrive bedre. Deltakerne jobber med tekster de allerede har skrevet, og gjennom praktiske øvelser lærer de å skrive tekster som blir lest, forstått, trodd og husket.

Målgruppe

Kurset passer for markeds- og kommunikasjonsansvarlige, informasjonsmedarbeidere, selgere, konsulenter og alle andre som skriver i jobben sin.


Læringsmål

Lær ti enkle tips som:

  • Gjør teksten din mer engasjerende
  • Sikrer at du treffer leseren
  • Gir deg troverdighet
  • Gjør at budskapet ditt når ut - og inn
  • Gir deg responsen du ønsker deg

Kursholder

Christoffer Leborg er tekstforfatter og har i 25 år hjulpet bedrifter og organisasjoner med å finne, formulere og formidle sine budskap. Christoffer har i flere år vært tilknyttet TEDxOslo, hvor han som Speakers Coach har hjulpet en lang rekke foredragsholderne med å gjøre sine idéer "worth sharing".

Pris medlemmer
3990
Pris Ikke-Medlemmer
5990