Banner

Skriv for bedre brukeropplevelse

Tirsdag 15. nov. 2022 kl. 09:00 - 12:00
Kommunikasjonsforeningen, Brugata 19
Pris: 3990 (medlem) , 5990 (ikke-medlem)

OM KURSHOLDER
Factbox image

Siri jobber med brukeropplevelse i NoA Ignite, blogger og holder foredrag om hvordan man lager mer brukervennlige digitale tjenester.

Vil du lage en god digital tjeneste som folk liker å bruke? Gjør deg klar for å innta brukerens perspektiv og bytte ut bransjespråk med klarspråk.

Gode brukeropplevelser skapes med ord. Fordi tekst hjelper brukerne med å finne fram, forstå hva de skal gjøre, og utføre oppgaven enkelt og greit, på nettsider og i apper.

Nå kan du lære deg å skrive tekster som gir mer verdi for brukerne og for virksomheten din.

Innholdsstrateg og skribent Siri Høstmælingen plukker fra verktøykassa til UX-skriving og innholdsdesign, og lærer deg metoder som hjelper deg å skrive for bedre brukeropplevelse. 

Metodene er nyttige enten målet er å å konvertere, informere eller spre kjennskap om merkevaren din. I denne halvdags workshopen tar du utgangspunkt i din egen bedrift, og løser oppgaver som du kan sette ut i live når du kommer tilbake på jobb. 

Du lærer å

  • skrive for en målgruppe
  • kartlegge brukernes behov, oppgaver, og utfordringer
  • finne ordene som hjelper brukerne dine  best 

Målgruppe

Deg som skriver tekster til nettsider og applikasjoner, eller har ansvar for innholdets ytelse i digitale tjenester. Du får maks uttelling av kurset hvis du har mulighet til å gjennomføre endringer i brukerflaten etter kurset. 

Om kursholder

Siri Høstmælingen publiserte sin første nettartikkel i 2001, og har brukt resten av arbeidslivet på å utforske de fleste områder for innhold: avis og magasin, web og papir, tv, radio og sosiale medier. Hun var journalist før hun ble innholdsstrateg, og jobber nå med brukeropplevelse i NoA Ignite. I tillegg liker hun å blogge og holde foredrag om hvordan man lager mer brukervennlige digitale tjenester.

Pris medlemmer
3990
Pris Ikke-Medlemmer
5990