Banner
Strategisk kommunikasjon

Jubileum 2024: Fagdager over hele landet 

For å markere Kommunikasjonsforeningens 75-årsjubileum vil det til høsten arrangeres lokale fagdager en rekke steder i vårt langstrakte land.

Jubileum 2024
Factbox image

Den Norske Public Relations Klubb ble stiftet 26. oktober 1949. Etter flere navnebytter og fusjoner er vi i dag Kommunikasjonsforeningen.

Vi feirer 75 års jubileum med arrangementet over hele landet i 2024.

Kommunikasjonsforeningen arrangerer i år flere, men mindre fagdager rundt i landet i stedet for ett stort Høstseminar. De lokale fagdagene vil bli arrangert i en rekke byer, med lokallagene som vertskap og arrangør.  

– På denne måten håper vi at enda flere av våre medlemmer kan delta på fagdager nær der de bor. I tillegg vil alle arrangementene markedsføres for påmeldinger fra hele landet, sier styreleder Svein Inge Leirgulen.  

Det gjøres masse godt kommunikasjonsarbeid landet rundt. Vi håper å få vist fram mye av dette med regionale fagdager. 
Svein Inge Leirgulen, styreleder i Kommunikasjonsforeningen

Arrangeres til høsten 

Fagdagene vil bli arrangert i løpet av høsten, og flere lokallag er allerede i gang med planleggingen. Arrangementene vil ha en varighet på en halv til en dag. 

– Vi håper mange tar turen til Tromsø og lover et spennende og innholdsrikt program om kommunikasjonsarbeid i vår del av landet, sier Vibeke Lund Pettersen, som er leder av lokallaget i Nord-Norge. 

– Dette blir bra! Vi gleder oss til å arrangere fagdag i Bergen som en del av 75 årsjubileet, sier Anette Fondevik, leder av lokallaget i Vestland. 

Også lokallagene i Rogaland, Agder og Trøndelag er i gang med planlegging, og alle Kommunikasjonsforeningens lokallag vil få anledning til å gjøre sine fagdager eller seminarer til en del av denne serien.

Vil nå flere medlemmer 

Dette betyr at Kommunikasjonsforeningen i år ikke vil arrangere det tradisjonelle Høstseminaret. 

– Vi ønsker i år å nå flere av våre medlemmer med slike lokale fagdager, framfor å invitere alle til å reise til ett sted, forklarer Leirgulen. – Det gjøres masse godt kommunikasjonsarbeid landet rundt. Vi håper å få vist fram mye av dette med lokale fagdager. 

Den tradisjonsrike Kommunikasjonsdagen arrangeres i Oslo onsdag 10. april. 75-års jubileet vil også markeres på dette arrangementet, og du finner program og påmelding her.


Siste saker

Har du lest disse?