Banner

Frivillige til Høstseminaret i Oslo søkes

Som frivillig får du være med i arbeidet med å gjennomføre Høstseminaret, og få med deg programmet mellom slagene. Nå er det mulig å søke!

Høstseminaret 2021 arrangeres i Oslo 4. november på Clarion Hotel The Hub. Flere hundre kommunikatører fra offentlig og privat sektor samles hvert år for faglig påfyll og mingling.

Nå søker vi en liten gruppe frivillige som vil være med å bistå med gjennomføringen av arrangementet sammen med Kommunikasjonsforeningens sekretariat.

Vil du ha relevant arbeidserfaring, få med deg spennende foredrag og muligheten til å mingle med fagfolk? Skriv gjerne litt om deg selv og hvorfor du kunne tenke deg å være frivillig, samt hvilket ansvarsområde du kunne tenke deg å jobbe med og send epost til anders@kommunikasjon.no innen 26. oktober.

Vi søker:

Vi søker 3-4 frivillige som vil bistå Kommunikasjonsforeningens sekretariat med praktiske og operative oppgaver under Høstseminaret.

Vi søker en person som kan styre foreningens Instagra-konto gjennom Høstseminaret. Det er et pluss dersom du har erfaring med sosiale medier, enten for en virksomhet eller privat, og kan vise til kreativt og visuelt arbeid.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Les mer om Høstseminaret her.

Siste saker

Har du lest disse?