Banner

Kommunikasjonsdagene 2021

Tirsdag 27. april kl. 10:00 - Torsdag 29. april kl. 12:00
Digitalt
Pris: 1750 (medlem) , 2750 (ikke-medlem)

Årets Kommunikasjonsdag blir heldigital - hold av datoene og meld deg på allerede nå!

Vi vet det kan være vanskelig å sette av en hel dag, og har fordelt det spennende innholdet over tre dager. Sett av tid i kalenderen, og gled deg til tre dager med påfyll og inspirasjon. 

Tema for årets Kommunikasjonsdager:

2020 viste oss viktigheten av kommunikasjon i krisetider. På årets Kommunikasjonsdager skal vi se nærmere på kommunikatørers rolle i temaer som blir viktige fremover: hverdagen etter korona, valgåret 2021, bærekraft og måling.

I løpet av Kommunikasjonsdagene skal vi bygge innsikt og diskutere hvordan vi kan bruke den, på best mulig måte. Vi ser på forskning, case og konkrete eksempler. Og håper du forlater seminaret med ny inspirasjon til kommunikasjonsarbeidet ditt!

Foredragsholdere lanseres fortløpende.

Du får:

  • starte dagen med fag og inspirasjon. Fra kl. 10:00 - 12:00 får du foredrag som skal inspirere, engasjere og være fagnyttige.
  • tilgang til opptak av innleggene i etterkant, dersom du ikke kan se dem direkte.

Grupperabatt:

Påmeldingen er personlig, men er dere tre eller flere kollegaer fra samme arbeidssted får dere 15 % rabatt på alle billettene. Samlet påmelding kan sendes til post@kommunikasjon.no, husk å oppgi fakturaadresse og merking av fellesfaktura. Tilbudet gjelder bare for medlemmer av Kommunikasjonsforeningen.

Studentrabatt:

Studentmedlemmer av Kommunikasjonsforeningen kan delta på fagseminaret for 500 kroner. Påmelding sendes post@kommunikasjon.no.

Pris medlemmer
1750
Pris Ikke-Medlemmer
2750
Program

Foredrag

Flere foredragsholdere lanseres fortløpende.

Jim Macnamara

Jim Macnamaras nyeste forskning viser at det ikke bare er Donald Trump, nettroll og fiendtlige land som bidrar til desinformasjon, manipulasjon og påvirkning. Også kommunikatører spiller en vesentlig rolle. På Kommunikasjonsdagen skal han snakke om hvordan vi kan unngå det ved å sette etikk på dagsorden, være bedre på selvregulering og lære strategier for å imøtegå desinformasjon. I tillegg skal han snakke om hvorfor måling og evaluering nå er viktigere enn noensinne for å kunne kartlegge effekten av strategisk kommunikasjon.

Jim Macnamara er en anerkjent for sitt arbeid og forskning på måling av kommunikasjonsarbeid, han har nylig gitt ut boken «Beyond Post-Communication - Challenging Disinformation, Deception, and Manipulation». Macnamara er professor i offentlig kommunikasjon ved University of Technology i Sydney og leder World Health Organizations (WHO) arbeid med å evaluere og forbedre informasjonen om COVID-19.