KURS   08.03.2012

Strategisk bruk av sosiale medier

Tiden er inne for å jobbe mer målrettet og strategisk med sosiale medier. Kurset er for ledere og personer med strategisk planleggingsansvar, og er tilrettelagt for kommunikatører i både privat og offentlig sektor.

Deltakerne arbeider i mindre grupper, i tillegg til diskusjoner i plenum. Erfaringsutveksling utgjør en viktig del av programmet. Ved kursets avslutning skal deltakerne være utstyrt med praktiske redskaper for tilpassing av egen en strategi og taktiske virkemidler for bruk av sosiale medier i egen bedrift eller organisasjon.

Sentrale emner i kurset:

  • Gode mål og målsettinger – hvilket formål har sosiale medier hos oss?
  • Forskjellen på strategi og planlegging.
  • Målgruppeforståelse og -innsikt.
  • Verktøykunnskap.
  • Målekriterier og behovet for analyse.
  • Krisekommunikasjon og sosiale medier.

Målgruppe:
Deltakerne bør ha praktisk erfaring med og god forståelse for bruk av sosiale medier.

NB: Ta med egen PC / Mac med nettilgang.

Kursledere:

ingeborgvolan

Ingeborg Volan
Ingeborg er rådgiver i Gambit Hill & Knowlton, der hun spesialiserer seg på digitale kommunikasjonsstrategier og utviklingsprosjekter. Kommunikasjon i offentlig sektor er et favorittema. Ingeborg har jobbet med rådgivning digitalt de siste tre årene i Gambit, Isobar og Sermo Consulting, og jobbet før det med digital journalistikk på Institutt for Journalistikk.  Hun ble kåret til «Årets kursholder 2011» av Kommunikasjonsforeningens fagråd for kompetanse.

 

MariusMyhrvold

Marius Myhrvold
Marius er Rådgiver / Digital fagleder i Gambit Hill & Knowlton. Han jobber helhetlig med kommunikasjonsstrategier og integrerte kampanjer for kunder i privat og offentlig sektor. Holder kurs og foredrag innenfor fagområdet digital PR. Han er faggruppeleder for Digital kommunikasjon og har bred erfaring fra ulike kommunikasjonsdisipliner. 

Praktisk informasjon:

Dato:08.03.2012
Påmeldingsfrist:10.02.2012
Sted:Kommunikasjonsforeningens lokaler, Kongens gate 31, Oslo
Pris:Medlemmer: NOK 3900,- / Andre: NOK 5400,-
Maks antall deltagere:16
Vilkår for påmelding:Praktisk informasjon
AVHOLDT
+ Del

Kurs og seminarer

Flere kurs