Share

Kommunikasjonssjef

Utdanningsforbundet
Oslo

Søknadsfrist:
04. jan.

Stillingstype:
Fulltid

Kontakt:
Factbox image

Gro Møllerstad
Møllerstad rekruttering as
tlf. 915 59 752.

Vil du være med på å styrke Utdanningsforbundets posisjon og omdømme som landets nest største fagforening? Vil du kjempe for en best mulig arbeidshverdag for våre over 190 000 medlemmer i utdanningsfeltet? Vil du kjempe for at barn og unge skal få en god utdanning?

Utdanningsforbundet ser etter en ny kommunikasjonssjef med solid kommunikasjonsstrategisk kompetanse og erfaring fra politisk påvirkningsarbeid.   
  
Du er en strukturert og tydelig leder som evner å prioritere. Samtidig er du analytisk og har god samfunnsinnsikt. Du sitter helst med solid erfaring fra strategisk kommunikasjonsarbeid i en medlemsorganisasjon eller fra sammenlignbare organisasjoner.  
  
Som leder for en seksjon med ti dyktige og engasjerte medarbeidere, har du det overordnede ansvaret for forbundets kommunikasjonsarbeid. Du skal sørge for at Utdanningsforbundet er synlig overfor medlemmer og tillitsvalgte i ulike kanaler. Du sitter i organisasjonens ledergruppe og rapporterer til sekretariatssjefen.  
  
Hos oss kan du gjøre en meningsfull og viktig jobb for medlemmer med et svært viktig samfunnsoppdrag.


Andre ønskede kvalifikasjoner: 

  • Bred erfaring med personalledelse  
  • Meget gode kommunikasjonsferdigheter, muntlig og skriftlig  
  • Relevant høyere utdanning innenfor journalistikk, kommunikasjon eller samfunnsvitenskap.
    Særlig relevant kommunikasjonserfaring kan kompensere for deler av utdanningskravet.  

Vi holder til i moderne lokaler i Hausmanns gate 17 i Oslo sentrum. Vi kan tilby konkurransedyktig lønn og en god pensjonsordning, og en arbeidsplass med mange kompetente medarbeidere, høyt arbeidstempo og spennende arbeidsoppgaver.  
 
Ta gjerne en konfidensiell og uforpliktende kontakt med vår rådgiver Gro Møllerstad, Møllerstad rekruttering as, tlf. 915 59 752.  
 
Gå inn på www.mollerstad.no for å legge inn søknad innen 4. januar 2023


Søk på stillingen


Om arbeidsgiveren

Utdanningsforbundet er Norges nest største fagforbund med 190 000 medlemmer fra alle deler av utdanningsfeltet – fra barnehage til universitet og høgskole. Vi skal ivareta medlemmenes interesser når det gjelder lønns- og arbeidsvilkår, og i profesjonsfaglige og utdanningspolitiske spørsmål. Utdanningsforbundet arbeider for at barn, unge og voksne får et godt og etisk forsvarlig utdanningstilbud. Utdanningsforbundet er tilsluttet hovedorganisasjonen Unio. Les mer på www.utdanningsforbundet.no

Foto: Utdanningsforbundet