Share

Kommunikasjonsrådgiver

USBL
Oslo

Søknadsfrist:
15. aug.

Stillingstype:
Fulltid

Kontakt:
Factbox image

Gro Møllerstad
Partner / styreleder
gro@hodejegerne.no
+4791559752

Elisabeth Lien
Rådgiver / Digitalansvarlig
elisabeth@hodejegerne.no
+4748133390
 

Usbl er et av Norges største boligbyggelag. Vi bygger og forvalter boliger med et særskilt fokus på miljø og bærekraft. Hver dag jobber vi for å gi den beste bolig- og kundeopplevelsen ved å skape helhetlige bo opplevelser for våre kunder. Usbl har eksistert i over 70 år og har i dag over 100 000 medlemmer. Vi forvalter 1600 borettslag og sameier, hvor mange av dem er bygget av andre utbyggere. Medlemmer i Usbl har forkjøpsrett til 90 000 boliger i de mest sentrale områdene i Norge, og som medlem har du også en rekke andre fordeler.

Usbl har et viktig samfunnsoppdrag med å bygge bærekraftige boliger for framtida. Som vår nye kommunikasjonsrådgiver, vil du ha ansvar for kommunikasjon internt og eksternt i organisasjonen og være en sentral rådgiver for ledelsen i Usbl i forbindelse med ulike kommunikasjonsaktiviteter. Dette er en nyopprettet stilling som gir store muligheter til å påvirke innholdet i jobben. 


Om deg

Du har høyere utdanning innenfor markedsføring, journalistikk, kommunikasjon eller lignende. Solid realkompetanse kan oppveie for manglende formell bakgrunn. Du kan vise til relevant bakgrunn fra utarbeidelse og gjennomføring av kommunikasjonsstrategier og mediehåndtering. Du har god erfaring fra kommunikasjonsaktiviteter i sosiale medier.
Du skriver godt og riktig og evner å utforme engasjerende og forståelig budskap til ulike målgrupper. Du er en relasjonsbygger som er engasjert, løsningsorientert, proaktiv, idérik og teamorientert.


Om Usbl

Usbl har 315 ansatte som har som mål å skape den beste kunde- og boligopplevelsen. Vi setter verdier som åpen, modig og ansvarlig høyt. Vi har økt satsning både mot privatpersoner, utbyggere og mot borettslag og sameier, og vi har vekstambisjoner i årene som kommer. Dette gjør Usbl til et spennende og utfordrende sted å jobbe. 

Stillingen rapporterer til leder for markedsavdelingen i Usbl. Arbeidssted er Oslo sentrum.
Markedsavdelinger består i dag av fem ansatte og er ansvarlig for Usbls totale markeds- og kommunikasjonsstrategi. 
Har du lyst til å være med på laget vårt, gleder vi oss til å høre fra deg.
Lønn etter avtale.

Ta gjerne kontakt med våre rekrutteringsrådgivere i Hodejegerne, Elisabeth Lien, tlf 481 33 390, eller Gro Møllerstad, tlf. 915 59 752.
Gå inn på www.hodejegerne.no for å legge inn søknad innen 15. august 2021.
 

Søk på stillingen via Hodejegerne