Share

Banker hjertet ditt for digital markedsføring?

Sopra Steria
Oslo

Søknadsfrist:
03. juni

Stillingstype:
Fulltid

Kontakt:

Ida Sveen
Senior Talent Acquisition Advisor
+47 97 61 02 93
[email protected]

Da har du kommet til rett stillingsannonse! Er du i tillegg opptatt av employer branding – ja, da er det full pott.

Vi leter nemlig etter deg som kan bruke kunnskapen og innsikten din om digital markedsføring til å gjøre oss i Sopra Steria til en enda mer attraktiv arbeidsgiver. Som en del av teamet, vil du drive tilpasset og effektiv markedsføring mot potensielle medarbeidere.

Men hvem er vi? Sopra Steria er landets største og ledende konsulentselskap innen digital transformasjon, og har de siste årene vokst kraftig i takt med digitaliseringen av Norge. Med andre ord, så trenger vi at enda flere dyktige folk blir kjent med oss, og ønsker å jobbe hos oss. Derfor leter vi etter en dyktig markedsfører som vil være med å styrke vårt Employer Branding-team og vår posisjon i markedet.


Ansvarsområder

Som vår Marketing Manager, vil du:

  • Samarbeide tett med fagledere og forretningsenheter for å markedsføre oss som en attraktiv arbeidsplass
  • Ha ansvar for lojalitetsskapende aktiviteter som innholdskampanjer, digitale kampanjer, Community meetups og Alumni-arrangementer, i tett samarbeid med nøkkelpersoner på tvers av selskapet
  • Etablere et felles datadrevet markedsføringsverktøy for å tiltrekke fremtidige medarbeidere
  • Bistå med å bygge opp selskapets medarbeiderengasjement, og legge til rette for at medarbeiderne våre enkelt kan være gode ambassadører
  • I samarbeid med nettredaktør videreutvikle karrieresiden på nettsiden, samt ha ansvar for å bygge opp kampanjesider etter behov
  • Ha ansvar for analyser og rapporter relatert til employer branding og Sopra Sterias omdømmebygging

Hvem er du?

Kanskje har du jobbet kun med digital markedsføring – og har aldri vært borti employer branding før. Eller så har du kanskje allerede spesialisert deg på begge deler. Det spiller ikke så stor rolle. Det aller viktigste når du jobber sammen med oss, er at du ønsker å gjøre en forskjell med det du jobber med. Du har en indre driv, tar utfordringer på strak arm og får ting til å skje! Med det mener vi at du både ser muligheter og sikrer at de blir gjennomført.

Vi jobber mye i team, og du må kunne jobbe godt sammen med andre. Vi søker deg som liker å tenke store tanker, og som har visjoner for fagområdet ditt, men vi er også opptatt av at du har engasjement for de operative oppgavene som gjør at hjulene går rundt.

Du har god forretningsforståelse og trigges av å jobbe tett sammen med fagledere og rekrutteringseksperter. I tillegg er du en person som har et genuint ønske om å styrke merkevaren vår og å videreutvikle strategien vår for å tiltrekke flere fremtidige medarbeidere.

Ideelt sett har du høyere relevant utdanning, og minst fem års erfaring innen markedsføring eller markedskommunikasjon.


Hva tilbyr vi?

Som Marketing Manager i Sopra Steria, blir du en del av et prisvinnende employer branding-team. Vi er en livlig avdeling med godt humør, masse stå-på-vilje og kreative påfunn! Å jobbe med markedsføring av teknologi og digitalisering i et av Norges fremste kompetansemiljøer, er utrolig givende, spennende og lærerikt. Sopra Steria er et endringsvillig og kunnskapsdrevet selskap, og det er ikke uten grunn til at vi er blitt kåret til Norges beste arbeidsplass seks år på rad.

Vi har naturligvis gode forsikrings- og pensjonsordninger med privat helseforsikring, i tillegg til bedriftshytter, bidrag til treningssenteravgift og ikke minst en ekstra ferieuke, som betyr seks uker ferie i året. Dessuten har vi 30 ulike aktivitetsgrupper innen alt fra idrett, friluftsliv, gaming og karaoke.

Stillingen rapporterer til Megan Strand, Director for Corporate and Employer Branding.

Hvis du tror at du vil trives og gjøre det bra hos oss, så vil vi gjerne se CV og søknad innen 03. juni 2022. Dersom du har spørsmål om stillingen, så er du velkommen til å kontakte Ida Sveen på telefon 97610293, eller på e-post: [email protected].

Vi gleder oss til å høre fra deg!


Søk på stillingen her


Om oss

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, og har de siste seks årene blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap. Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid. Sopra Steria har 47 000 medarbeidere i 30 land, og hadde en omsetning på € 4,7 milliarder i 2021. I Norge sørger 2400 medarbeidere for en årlig omsetning på over 3 milliarder kroner i 2021. I Norge har Sopra Steria kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Drammen, Bergen, Kristiansand og Tromsø.

Illustrasjonsbilde: Sopra Steria