Share

Head of Communication

Plan International Norge
Oslo

Søknadsfrist:
07. aug.

Stillingstype:
Fulltid

Kontakt

Hilde Heines Bachmann
Fagansvarlig – Research & Analyse
hilde.bachmann@visindi.no
+47 408 51 957

Siri Skauge
Seniorrådgiver
siri.skauge@visindi.no
+47 900 91 224

Vil du jobbe strategisk med kommunikasjon for å bedre barns, spesielt jenters, rettigheter?

Plan vil gi alle barn like muligheter. Plan International Norge søker Head of Communication som skal være med på å bedre vilkårene for barn og likestilling i verden. Du kommer til å spille en viktig rolle i å fremme Plans arbeid og bidra til at vi fortsetter å være en ledende organisasjon når det gjelder å gjennomføre effektive innsamlings- og holdningskampanjer. Du brenner for å øke engasjementet i Norge for viktige saker om barns og jenters rettigheter, og til å bidra til at flere velger å bli Planfaddere.

Vi ser etter deg som er en god strategisk kommunikasjonsrådgiver og som aktivt kan bidra til at alle våre aktiviteter støtter opp om overordnede mål for virksomheten.


Ansvar og hovedoppgaver

  • videreutvikle Plans kommunikasjonsstrategi og sørge for at vi har konsistente budskap og koordinerte kommunikasjonsaktiviteter
  • sørge for at all vår kommunikasjon bidrar til at vi øker vår kjennskap og styrker vår posisjon som rettighetsorganisasjon for barn, jenters rettigheter og likestilling
  • være en god rådgiver for Plans medarbeidere og talspersoner, også for generalsekretær
  • arbeide for at Plan skal bli en tydelig stemme i mediebildet og aktivt løfte saker inn i den offentlige dialogen
  • delta i kommunikasjonssamarbeidet på tvers av landene i Plan International

Vi mener at du må ha relevant høyere utdanning for å kunne bidra godt i denne stillingen. Du må beherske norsk og engelsk meget godt og ha erfaring som kommunikasjonsrådgiver også på strategisk nivå. Du er omgjengelig og bygger relasjoner på en naturlig måte. Du har erfaring fra tilsvarende rolle, gjerne som strategisk rådgiver for toppledere i byrå, organisasjon, politikk eller næringslivet. Stillingen rapporterer til innsamlings- og kommunikasjonsdirektør.

Søk på stillingen

Om selskapet

Plan International Norge er en av Norges største bistandsorganisasjoner med regelmessig støtte fra norske faddere til 137 000 fadderbarn. Vi mottar også støtte fra UD/Norad, bedrifter og skoler. Plan jobber for at barn skal få oppfylt sin grunnleggende rett til å overleve, utvikle seg, delta i beslutninger som angår dem selv, og bli beskyttet mot vold og overgrep. Plan er en politisk og religiøst uavhengig internasjonal organisasjon som jobber i 75 land. I Norge er vi ca. 60 medarbeidere.