Share

Rådgiver - digital kommunikasjon

OsloMet - storbyuniversitetet
Oslo

Søknadsfrist:
06. juni

Stillingstype:
Fulltid, engasjement

Kontakt:

Seksjonssjef, Avdeling for samfunnskontakt og kommunikasjon
Ingvild Straume
95 18 50 75

Prosjektkoordinator, inkubator for intelligent helse
Vibeke Telle-Hansen
93 04 88 73

OsloMet –  storbyuniversitetet er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet leverer kunnskap og yrkesutøvere samfunnet er avhengig av, og er tett på arbeidslivets behov. OsloMet er et urbant og mangfoldig universitet med internasjonalt preg og et attraktivt studie- og arbeidssted med studiesteder midt i Oslo og på Kjeller ved Lillestrøm. Tilstedeværelsen i hovedstadsregionen gir universitetet gode muligheter til å forstå og høste fordelene av byens varierte befolkningssammensetning.


Brenner du for kommunikasjon om helse og teknologi i digitale kanaler?

Avdeling for samfunnskontakt og kommunikasjon søker deg som har stor interesse for å jobbe med kommunikasjon og profilering gjennom digitale kanaler. Du finner mulighetene som ligger i digital kommunikasjon for å skape interesse og engasjement, og du kjenner verktøyene for å finne nye effektive løsninger. Vi ser etter en rådgiver med kompetanse innen utforming av brukerorientert innhold på nett. Du vil jobbe operativt med planlegging og produksjon av innhold, brukerinnsikt, analyse og testing. 

Stillingen er et ettårig engasjement med mulighet for forlengelse, tilknyttet OsloMets satsing på intelligent helse som inkluderer forskning, utdanning og innovasjon innenfor helse og teknologi. I stillingen vil du være ansatt i Avdeling for samfunnskontakt og kommunikasjon og tilknyttet prosjekt for intelligent helse i regi av Fakultet for helse vitenskap og Fakultet for teknologi, kunst og design.


Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være å        

 • utarbeidelse av kommunikasjonsplaner for satsingen intelligent helse opp mot relevante målgrupper
 • planlegge, produsere og publisere engasjerende, relevant og målrettet innhold til våre digitale kanaler
 • arbeide med forvaltning og videreutvikling av innhold, kvalitetssikring og brukertilpasning av innhold med tanke på relevans, søk og trafikk
 • koordinere og samarbeide med ulike enheter ved OsloMet og eksterne samarbeidspartnere

Vi søker deg som har 

 • erfaring med både planlegging og gjennomføring av kommunikasjonsaktiviteter i ulike digitale kanaler
 • kompetanse innen redaksjonelt arbeid, utvikling og forvaltning av engasjerende innhold for nettsider og sosiale medier
 • erfaring fra arbeid med klart språk, SEO, skriving for nett, publisering og forvaltning av innhold
 • relevant høyere utdanning, fortrinnsvis innen markedsføring eller kommunikasjon. Relevant erfaring kan kompensere for formell utdanning.
 • gode norsk- og engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig

Det er en fordel om du har erfaring med bruk av nyhetsbrev, CRM, e-postmarkedsføring og analyseverktøy for måling av digital kommunikasjon.


Vi ønsker deg som 

Vi ser etter deg som har et blikk for godt innhold og vet hva som skal til for å lykkes digitalt, for å nå de ulike målgruppene med vårt innhold. Du jobber helhetlig, analytisk og målrettet i arbeidet med digital kommunikasjon. Du er både nytenkende og resultatorientert og kan bygge tillit og gode relasjoner på tvers av organisasjonen. Vi søker etter en strukturert og fleksibel person som tar initiativ og ser strategisk gode løsninger. Det kreves god prosessforståelse. I utvelgelsen vil det også bli lagt vekt på din evne til å utvikle kompetanse og veilede andre innenfor dine fagområder.

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss.


Vi kan tilby deg

 • en spennende jobb ved Norges tredje største universitet
 • mulighet for personlig og faglig utvikling
 • et godt arbeidsmiljø med dyktige kollegaer i en avdeling med høye ambisjoner for kommunikasjons og markedsføringsarbeid på alle felt
 • fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger

Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.


Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

 • Seksjonssjef, Avdeling for samfunnskontakt og kommunikasjon, Ingvild Straume, tlf. 951 85 075
 • Prosjektkoordinator, inkubator for intelligent helse, Vibeke Telle-Hansen, tlf. 930 48 873

Stillingen lønnes i henhold til Hovedtariffavtalene i staten og OsloMets lønnspolitikk, 1434 rådgiver i lønnstrinn 50 – 66 tilsvarende kroner 461 300 – 604 700 per år avhengig av kvalifikasjoner. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansatteloven (lovdata.no), og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. 

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk. 

Søknadsfrist: 6. juni 2022

Ref.:  22/03317


Søk på stillingen her


Om arbeidsgiveren

OsloMet er Charter & Code sertifisert av EU-kommisjonen med rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R) og medlem i nettverket EURAXESS som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere. OsloMet har sluttet seg til prinsippene og forpliktet institusjonen til å følge anbefalingene i DORA-erklæringen (sfdora.org) (The San Francisco Declaration on Research Assessment). Besøk OsloMet på LinkedIn.

Foto: OsloMet