Share

Kommunikasjonsrådgiver

Nucleus AS
OSLO

Søknadsfrist:
31. juli

Stillingstype:
Fulltid

Kontakt

Axel Revheim

Byråleder

Epost: ar@nucleus.no

Mobil: 450 27 878

Vil du arbeide med PR, medierådgiving og mediehåndtering? Omdømme- og merkevareutvikling? Styrke våre kunders tillitskapital i samfunnet?

Vi har en ledig stilling for en ambisiøs kommunikasjonsrådgiver med kompetanse innenfor PR, public affairs og medierådgiving / mediehåndtering.

Du har noen års erfaring som journalist i dagspressen og kjenner mediebildet godt. Alternativt har du noen års erfaring i byrå eller linje med PR/mediehåndtering.

Du kan anvende nyhetskriteriene til å bygge opp gode narrativer og historier. Du kan pitsje pressesaker og er selvgående. Hos oss vil du jobbe med utvikling og operasjonalisering av kommunikasjonstrategier og posisjonering for norske og internasjonale virksomheter – i hovedsak gjennom fortjente medier.

Du vil være del av et rådgiverteam som jobber med både omdømme og merkevareutvikling. Det innebærer å hjelpe våre oppdragsgivere å bygge tillit, sette dagsorden, engasjere og påvirke gjennom media.


Oppgaver og kvalifikasjoner

Er du en lagspiller og kan tenke strategisk og fungere operativt?

Vi ser etter deg som har meget gode skriftlige formidlingsevner. Du er vant til å jobbe under press med stramme tidsfrister, og liker å formidle historier.

Oppgaver/kvalifikasjoner:

  • Erfaring med PR, medierådgiving og mediehåndtering
  • Bidra til utvikling av omdømme- og posisjoneringsstrategier
  • Utvikling av PR-kampanjer
  • Selvgående og initiativrik
  • Interesse for fagfeltet og ønske om å bringe kunnskapen videre til kollegene dine
  • En god penn

Vi tror du har høyere relevant utdannelse, men erfaring og/eller ambisjoner trumfer mye. Vi ser etter deg som har noen års arbeidserfaring.


Slik søker du

Send inn søknad og CV til soknad@nucleus.no. Merk med Kommunikasjonsrådgiver.

Frist for søknad: 31.07.2020.

Oppstart: Snarest.


Om arbeidsgiveren

Nucleus er et kommunikasjonsbyrå med 28 ansatte. Vi har høy trivselsfaktor og holder til i nye, lekre lokaler med super beliggenhet rett ved Slottet. Vi tør også nesten vedde på at vi har den beste lunsjen i Oslo.Vi jobber med spennende norske og internasjonale kunder. Vi bistår våre kunder med hele prosessen fra analyser og strategi til ideer og konkrete uttak i alle kanaler. Slik faget har utviklet seg jobber vi både med fortjente, betalte, egne og delte kanaler. Strategi, kreativitet og digital kompetanse er nøkkelen til å levere gode løsninger til kundene våre.