Share

Innholdsrådgiver til Helsenorge

Norsk helsenett
Oslo

Søknadsfrist:
04. sep.

Stillingstype:
Fulltid

Kontakt:

Julie Lochner
Seksjonsleder språk og formidling
93 43 76 12

Vi i Helsenorgeredaksjonen ser etter en ny kollega, som vil bli en del av vårt team på 14 språknerder. Hos oss vil du møte en gjeng som brenner for klarspråk, innsiktsarbeid og brukerorientering. Helsenorge er hovedkanalen for kvalitetssikret helseinformasjon og digitale helsetjenester til Norges innbyggere. Vi lager enkelt innhold som hjelper våre 5 millioner brukere med å mestre sin helsehverdag.

Har du erfaring innenfor kommunikasjon- og nettarbeid, og ønsker å bli del av et fellesskap preget av samarbeid og faglig utvikling? Da håper vi at du vil søke stilling hos oss. 

Vi ønsker oss mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater med ulik utdanning, arbeids- og livserfaring til å søke jobb hos oss. 


Hva får du jobbe med hos oss? 

Du vil møte en arbeidshverdag som preges av innsiktsarbeid, brukerorientering og klarspråk. Som innholdsrådgiver jobber du systematisk i skjæringspunktet mellom innhold og funksjonalitet. Du bidrar til å sikre klart språk i alle produkter og tjenester du jobber med. En viktig del av hverdagen blir samspillet med fageksperter, hvor dere sammen reviderer og desker innhold, for å sikre høy kvalitet. Publiseringsløsningen du vil jobbe i er Episerver.

Sammen med teamet vil du også få mulighet til å utvikle nye tjenester på Helsenorge. 


Hva er det viktig at du kan?

Vår nye kollega har erfaring med redaksjonelt arbeid på større nettsted, planlegging og produksjon av innhold samt bruk av publiseringsløsninger. Det er viktig at du kan skrive og redigere innhold for nett, og at du har gode norskkunnskaper (både muntlig og skriftlig). 

Du er over gjennomsnittet opptatt av bruker, noe som gjør at du er god på redaksjonelt innsiktsarbeid, samt det å produsere innhold som skal løse brukeroppgaver.

Det er også viktig at du har relevant utdannelse, gjerne innen markedsføring, kommunikasjon, media eller journalistikk. Relevant og lengre erfaring kan veie opp for manglende formalkompetanse.


Hvem er vår nye kollega?

Vi ser etter en språknerd som både trives med, og som er god til å samarbeide. Du er forhåpentligvis fleksibel og endringsvillig, og der du ser muligheter til forbedringer kommer du med forslag til nye løsninger. Vi jobber som nevnt med livsviktig informasjon, noe som betyr du bør være nøyaktig og ha høye krav til kvalitet. Det er selvfølgelig også viktig at du har gode kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig. 

Du vil få en leder som jobber etter tillitsbasert ledelse. Derfor er det viktig at du trives med å ta ansvar, er selvgående, og jobber strukturert. Å være nysgjerrig, ha driv og bry seg er viktige verdier for oss i vår arbeidshverdag. Kjenner du at disse også treffer noe i deg? Da er det kanskje deg vi leter etter. 

Vi vil vektlegge personlig egnethet i stillingen.


Hvorfor bli en del NHN-laget?

I Norsk helsenett (NHN) lever vi etter våre verdier: Vi er nysgjerrige, vi har driv og vi bryr oss. Vi motiveres av visjonen om å knytte Helse-Norge sammen. 
Som vår kollega vil du oppleve en arbeidsplass med godt arbeidsmiljø og høy fagkompetanse, samt gode muligheter for læring og utvikling. Du vil få mange spennende arbeidsoppgaver og en jobb med mening. Samfunnsoppdraget er noe av det som gjør oss stolte av å jobbe i Norsk helsenett.

Det er også verdt å nevne at vi kan tilby:

  • 7,5 timers arbeidsdag med fleksitid og betalt lunsjpause
  • individuell avlønning (ikke lønnstrinn), betalt reisetid og overtid
  • gode pensjons- og forsikringsordninger
  • vi dekker mobiltelefon og mobildata, 5000 kr til fysisk aktivitet i året, samt 600 kr i bredbånd per måned
  • et åpent kontorlandskap i moderne lokaler på Skøyen
  • stor fleksibilitet når det kommer til fysisk tilstedeværelse på kontoret og arbeid hjemmefra

Norsk helsenett er omfattet av sikkerhetsloven, og for ansatte i selskapet kan det potensielt bli aktuelt med sikkerhetsklarering.
Vi gjør oppmerksom på at i henhold til offentleglova, kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.


Søk på stillingen her


Om arbeidsgiveren

Norsk helsenett knytter Helse-Norge sammen, og har som formål å gjøre helseinformasjon og digitale tjenester tilgjengelig – trygt, enkelt og relevant. Slik hjelper vi innbyggerne med å mestre sin egen helsehverdag, helsesektoren til å yte gode helsetjenester, forskerne til å utvikle ny kunnskap og næringslivet til å levere sine tjenester for bedre helse. Vi jobber for å forenkle arbeidsdagen til helseforvaltningen slik at de kan samle seg om sitt samfunnsoppdrag.

For å kunne realisere formålet er det viktig at vi er nysgjerrige, har driv og bryr oss – noe som også er våre verdier. Vi har ansvar for de nasjonale e-helseløsningene helsenorge.no, kjernejournal, e-resept og grunndata. Blant våre kunder er alle helseforetakene og de private sykehusene, alle kommuner, alle fastleger og en rekke andre helseaktører og ulike tredjepartsleverandører. Vi er et statsforetak med om lag 850 ansatte, og vårt hovedkontor er i Trondheim med avdelingskontor i Tromsø, Bergen, Svalbard og i Oslo. Les mer om oss på vår hjemmeside nhn.no.

Foto: Norsk helsenett