Share

Markeds- og kommunikasjonssjef

Norsk folkehjelp
Oslo

Søknadsfrist:
22. aug.

Stillingstype:
Fulltid

Kontakt:
Factbox image

Gro Møllerstad
Partner/styreleder
gro@hodejegerne.no
+4791559752

For å sikre og utvikle Norsk Folkehjelps arbeid både i Norge og internasjonalt, er det viktigere enn noen gang å øke organisasjonens inntjening av frie midler. For å styrke arbeidet med å bygge og utvikle Norsk Folkehjelps synlighet, omdømme og merkevare, slår vi sammen kommunikasjons- og markedsavdelingen til en slagkraftig enhet. 

Vi er på jakt etter en engasjert og erfaren markeds- og kommunikasjonssjef som motiveres av dette viktige samfunnsoppdraget. Norsk Folkehjelp har vedtatt en ambisiøs strategi med tydelige mål om økt synlighet og økte frie inntekter som vår nye sjef vil ha det overordnede ansvaret for.

Vi ser etter en person med utpreget markeds- og samfunnsforståelse og med bred erfaring innen merkevarebygging og moderne markedskommunikasjon på digitale plattformer. Markeds- og kommunikasjonssjefen skal lede utarbeiding og gjennomføring av kommunikasjonsstrategier og planer og være en viktig bidragsyter i utviklingen av organisasjonen som helhet. Dette skjer i tett samarbeid med generalsekretæren, øvrige ledelse og 15 medarbeidere i den sammenslåtte avdelingen.  Markeds- og kommunikasjonssjefen er en del av Norsk Folkehjelps ledelse og rapporterer til generalsekretær Henriette Killi Westhrin. 


Arbeidsoppgaver:

 • Lede og inspirere til nytenking innen Norsk Folkehjelps inntjeningsarbeid med innsalg og oppfølging overfor private givere, fagbevegelsen, bedrifter og organisasjoner.
 • Pressearbeid, ekstern kommunikasjonsbistand og rådgivning til andre avdelinger
 • Hovedansvar for alle eksterne kommunikasjonskanaler, både trykte og digitale, inkludert sosiale medier.
 • Koordinere og yte operativ bistand til Norsk Folkehjelps politiske påvirkningsarbeid
 • Krisekommunikasjon
 • Bygge «merkevaren» Norsk Folkehjelp

Kvalifikasjoner:

 • Høyere utdanning, gjerne innen kommunikasjon / markedsføring. Solid realkompetansen kan oppveie for manglende formell utdanning.
 • Solid erfaring fra store virksomheter og veletablerte kommunikasjonsmiljøer som er dyktige med innovativ markedskommunikasjon og digitalt inntjeningsarbeid. 
 • God politisk forståelse og kommersiell teft.
 • Beherske engelsk skriftlig og muntlig på høyt nivå.
 • Godt nettverk i mediene og kommunikasjonsbransjen.

Personlige egenskaper:

Vi ser etter deg som ser sammenhenger og helhet og er strategisk orientert. Du er offensiv og har evne til å selge konsepter og ideer, er åpen og ser muligheter.
Du er trygg i lederrollen og en god lagbygger. Du arbeider strukturert, med fleksibilitet og evne til å prioritere raskt. Som type er du utholdende og evner å håndtere kriser og krevende situasjoner. 


Vi tilbyr:

 • Lønn etter avtale
 • Fleksible arbeidstidsordninger og gode pensjonsordninger.
 • En sentral posisjon for å videreutvikle Norsk Folkehjelps humanitære innsats.

Spørsmål om stillingen kan rettes til vår rådgiver hos Hodejegerne as, Gro Møllerstad, tlf. 915 59 752. 
Gå inn på www.hodejegerne.no for å legge inn søknad innen 22.august. 
 

Søk på stillingen via Hodejegerne


Om arbeidsgiveren

Norsk Folkehjelp er opptatt av mangfold og ønsker at våre ansatte skal gjenspeile samfunnets befolkning. Vi arbeider derfor for en balansert alders- og kjønnssammensetning samt å rekruttere personer med innvandrerbakgrunn og/eller nedsatt funksjonsevne. Vi oppfordrer spesielt personer med ikke-vestlig innvandrerbakgrunn til å søke.