Share

Nettredaktør/ innholdsansvarlig

Norges Jeger- og Fiskerforbund
Hvalstad i Asker

Søknadsfrist:
01. sep.

Stillingstype:
Fulltid

Kontakt:

markeds- og kommunikasjonssjef
Håvard Skjerstad Andersen
41 90 73 01
[email protected]

Er du klar for å ta over roret for vår viktigste kanal til landets jegere og fiskere? Du har noen års erfaring i ryggsekken fra lignende stilling. Du er rå på innhold, struktur og analyse. Du er en god kollega og du får mange gode kolleger hos oss.

Norges Jeger- og Fiskerforbund søker etter en ny kollega i vår markeds- og kommunikasjonsavdeling.

Vi er på jakt etter deg som kan jobbe strategisk og operativt med kommunikasjon og innhold i digitale kanaler. Du er en tydelig person som evner å drive prosesser. Det er viktig at du har god organisasjonsforståelse. Som person er du analytisk og strukturert.

For å bidra til det gode arbeidsmiljøet i avdelingen vår søker vi deg som er entusiastisk, løsningsorientert og en kreativ lagspiller med stor gjennomføringskraft. Du brenner for fagfeltet ditt og ønsker å være en god rådgiver for hele organisasjonen. Vi er en avdeling som ofte jobber i team på tvers av organisasjonen.

Det er en fordel om du har interesse for jakt, fiske og friluftsliv.

Vi søker etter deg som har erfaring som nettredaktør/webredaktør, digital rådgiver eller innholdsansvarlig. Du har et godt språk og øye for godt visuelt innhold. Du har erfaring med søkemotoroptimalisering og strukturering av innhold. Du har evnen til å formidle komplekse budskap på en forståelig, nøyaktig og god måte god teknisk innsikt og forståelse. Du må ha erfaring med bruk av publiserings- og analyseverktøy (Vi bruker blant annet Enonic XP, Google-verktøyene, Semrush). Det er en fordel om du har dokumentert prosjekterfaring og relevant utdannelse innen kommunikasjon, markedsføring eller annet relevant fagfelt.

Hos oss vil du ha redaktøransvar for njff.no, noe som innebærer å planlegge, produsere, publisere og kontinuerlig forbedre innhold. Du vil være med i prosjektledelse og videreutvikling av nettsidene til organisasjonen.

Stillingen innebærer strategisk og operativt arbeid med SEO. Du er den som har oversikten over vårt samlede digitale innhold.

Vi tilbyr gode pensjons- og forsikringsordninger, fleksibel arbeidstid, enkel og kort reisevei fra Oslo og Drammen med tog, bil og sykkel, et sterkt faglig og hyggelig arbeidsmiljø samt gode muligheter for faglig og personlig utvikling. NJFF er en IA-bedrift.

Stillingen er fast og arbeidssted vil være i hyggelige kontorlokaler på Hvalstad i Asker, bare et steinkast fra Oslo.
 

Send gjerne en kortfattet søknad og CV til markeds- og kommunikasjonssjef Håvard Skjerstad Andersen på [email protected]

Søkere vurderes fortløpende.

For spørsmål om stillingen ta kontakt på epost eller telefon 419 07 301.


Om oss

Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) er landets eneste riksdekkende organisasjon for jegere og sportsfiskere og et av de viktigste miljøene for formidling av kunnskap om jakt og fiske i Norge. Vi har rundt 117.000 medlemmer, fordelt på 550 lokalforeninger og 19 regionlag.