Share

Kommunikasjonsrådgiver

Norges delegasjon til EU
Brussel

Søknadsfrist:
13. des.

Stillingstype:
Fulltid

Kontakt:

Kommunikasjonsråd (p.t. i permisjon)
Marit Aspaas
tlf: +47 984 24 470
Epost: Marit.Aspaas@mfa.no  

Kommunikasjonsrådgiver
Eva Mære
tlf: +32 483 46 2854
Epost: eva.maere@mfa.no

Ambassaderåd
Kristin Barsten (for praktiske/administrative forhold)
tlf. +32 222 38 7436
Epost: kristin.barsten@mfa.no

Den norske EU-delegasjonen i Brussel er med over 50 medarbeidere Norges største utenriksstasjon. Vår oppgave er å ivareta norske interesser overfor EUs institusjoner og EUs medlemsland i Brussel på alle områder som berører Norges samarbeid med EU. Delegasjonen mottar i et normalår rundt 9.000 besøkende – inkludert regjeringsmedlemmer og stortingspolitikere, representanter for lokale og regionale myndigheter, akademia, næringsliv og interesseorganisasjoner. COVID-situasjonen har imidlertid medført en kraftig nedgang i antall fysiske besøk, men desto flere møter og arrangementer har funnet sted digitalt. EU-delegasjonen arrangerer fagseminarer og konferanser, og sprer kunnskap om Norges samarbeid med EU til norske og utenlandske målgrupper gjennom sosiale medier, nettsider og nyhetsbrev.

Norges største utenriksstasjon søker kommunikasjonsrådgiver med interesse for Norges samarbeid med EU. Vi tilbyr spennende og varierte arbeidsoppgaver i et godt sosialt og internasjonalt tverrfaglig miljø.


Arbeidsoppgavene inkluderer:

  • Informasjonsarbeid rettet mot norske og utenlandske målgrupper
  • Fotografering og redigering av videoer og bilder
  • Innspilling og redigering av podcaster
  • Redaksjonelt arbeid med norske og engelske nettsider, nyhetsbrev samt sosiale medier

Vi søker etter en kreativ og allsidig kommunikasjonsrådgiver som har erfaring med fotografering og  video og brenner for å skape engasjerende innhold til digitale flater, særlig i sosiale medier. Du bør ha kjennskap til Adobe-programmene Photoshop og Premier Pro. Det er videre ønskelig med god kjennskap til ulike løsninger for webinarer og videokonferanse. Det er en fordel om du er interessert i norsk utenrikspolitikk, herunder europapolitikk. Delegasjonen har 34 utsendte fra ulike departementer og dekker hele bredden i Norges samarbeid med EU. Kommunikasjonsrådgiveren inngår i et team.

Stillingen passer for kandidater som ønsker erfaring med allsidig kommunikasjonsarbeid ved en travel norsk utenriksstasjon. Du må ha høyere utdanning, helst innenfor kommunikasjon eller journalistikk. God skriftlig og muntlig fremstillingsevne vil også bli tillagt vekt. Kjennskap til norsk forvaltning er en fordel. Du må ha stor arbeidskapasitet, sans for godt og presist språk og vilje til å skape resultater i samarbeid med kolleger. Vi ser samtidig etter en medarbeider som er selvstendig, initiativrik og serviceinnstilt.

Vi tilbyr ansettelse etter lokale forhold, dvs. lønn og godtgjørelser etter belgiske forhold. Mulighet for snarlig tiltredelse.
 

Søknad med CV, vitnemål og referanser sendes til info.eudel@mfa.no, og merkes «Kommunikasjonsrådgiver».

Søknadsfrist: 13. desember 2021.


Mer informasjon:

Om Norges delegasjon til EU: www.regjeringen.no/eudelegasjonen
Om Norges samarbeid med EU: www.regjeringen.no/europapolitikk
Se også EU-delegasjonen på Facebook, Twitter og Instagram.


Foto: Norges delegasjon til EU