Share

Kommunikasjonsrådgiver

Melk.no
Oslo

Søknadsfrist:
06. des.

Stillingstype:
Fulltid

Kontakt:

Knut Bjørgen
Leder kommunikasjon og marked
mobil 9300 7600
epost: knut@melk.no

Opplysningskontoret for Meieriprodukter (Melk.no) har som oppgave å bidra til å fremme forbruket av norske meieriprodukter på vegne av den norske melkebonden. Dette gjør vi gjennom innholdsproduksjon og kommunikasjon med spesiell fokus på helseeffektene av melk og  meieriprodukter . Vi bidrar med merkenøytral informasjon, råd og inspirasjon om melk og meieriprodukter gjennom alle tilgjengelige kanaler.  Melk.no er opptatt av å ha oppdatert faglig innsikt, og hos oss jobber fagpersoner med høy kompetanse innen mat og ernæring i kombinasjon med marketing- og kommunikasjonserfaring. Miljøet er lite og tett med høyt engasjement og korte beslutningsveier.
 

Vi søker dyktig kommunikasjonsrådgiver til fast stilling.

Vi er på jakt etter ny medarbeider som har et godt redaksjonelt øye, gjerne med interesse for kosthold og ernæring, og som evner å få budskap om dette ut gjennom nyhetsmedier og andre kanaler.

Stillingen er en fast ansettelse, med oppstart omgående.


Dette vil du jobbe med:

 • Hovedansvar for produksjon og innsalg til eksterne kanaler og media.
 • Bistå med utviklingen av strategier, konsepter og ideer til fortjente medier samt medietrening, analyser og annet arbeid med pressen.
 • Ansvar for organisering av events og seminarer.
 • Ansvar for publisering av nyhetsbrev og internkommunikasjon
 • Bistå med å produsere, publisere, distribuere og moderere relevant innhold i våre kanaler, som inkluderer å bistå  SoMe-teamet
 • Du vil være en sentral del av kommunikasjon- og markedsteamet, og du vil bistå i andre markedsaktiviteter i tradisjonelle og digitale kanaler, samt andre kommunikasjons- og prosjektoppgaver ved behov.

Faglige kvalifikasjoner:

Du har relevant utdanning fra høgskole eller universitet, gjerne innen innen kommunikasjon medievitenskap, PR eller journalistikk.

Du har operativ erfaring med innsalg til redaksjoner og andre mediekanaler, har ideer til nye saker og trigges av å få sakene på i nyhetsmedier. Du er en stødig innholdsprodusent med en kjapp og kreativ penn. Har du erfaring med søkerordoptimalisering er det en fordel. Du liker å snakke med folk og er vant til høyt tempo og har høy gjennomføringsevne med mange oppgaver som foregår samtidig.


Vi tilbyr:

 • Varierte og utfordrende oppgaver i et profilert selskap
 • Et faglig sterkt og engasjert miljø med fokus på kostholds- og ernæringsformidling        
 • Gode faglige og personlige utviklingsmuligheter                          
 • Muligheten til å påvirke beslutninger og videreutvikling av organisasjonen
 • Fine, lyse lokaler med et stort hyggelig kjøkken i Oslo sentrum
 • Fleksitid, gode pensjonsordninger og lønn etter kvalifikasjoner

 

Har du spørsmål knyttet til stillingen kan du kontakte:
Knut Bjørgen, leder kommunikasjon og marked, mobil 9300 7600, knut@melk.no.
 

Søknad med CV sendes til knut@melk.no senest 06. desember.


Foto: Melk.no