Share

Kommunikasjonsansvarlig

KulturIT AS
Hamar

Søknadsfrist:
15. feb.

Stillingstype:
Fulltid

Kontakt:

Lewi Nordby
Direktør
Tlf. 958 35 900

 

KulturIT jobber i tett samarbeid med museene for å digitalisere kultursektoren. Vi søker deg som brenner for å bidra med å øke kunnskap og kjennskap om museene og vår felles kulturarv med kommunikasjon som virkemiddel som en del av museenes digitale reise. 

Som ansvarlig for KulturITs kommunikasjonsarbeid vil du være med på å bygge og videreutvikle kommunikasjonsområdet hos oss. Du har erfaring og liker å jobbe både strategisk og praktisk, du benytter og utforsker ulike formater og er analytisk for å få mest mulig effekt ut av kommunikasjonsarbeidet. 

Dette krever strukturert tilnærming og målgrupperettet arbeid i tett samarbeid med museene. Du vil lede prosjekter og prosesser med tilhørende aktiviteter for å sikre en helhetlig kommunikasjon med god forankring hos museene og andre samarbeidspartnere. Dette inkluderer å bistå ved kommunikasjonsfaglige behov og være rådgiver for museene i deres redaksjonelle arbeid.

I tillegg vil du ha ansvar for å sikre god informasjonsflyt internt i egen organisasjon og generelt kommunikasjonsarbeid knyttet til KulturITs strategi.


Vi ser etter deg som:

 • Er initiativrik, kreativ, strukturert og har gode gjennomføringsevner
 • Har erfaring som prosess – og workshopleder
 • Har gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, muntlig og skriftlig
 • Har relevant utdannelse og/eller erfaring
 • Har strategisk og praktisk erfaring både innen innholdsproduksjon og analyse med ulike digitale kanaler og kan vise til resultater

Jobbe hos oss?

Du vil få stor frihet til å påvirke din egen arbeidshverdag. Vi tilbyr en arbeidsplass hvor du får ansvaret for det kommunikasjonsfaglige arbeidet, du vil jobbe i tett samarbeid med museer i deres kommunikasjonsarbeid og lede prosesser for å sammen danne grunnlaget for gode brukeropplevelser via våre felles løsninger. 


Utover en spennende og interessant arbeidshverdag tilbyr vi: 

 • Et godt arbeidsmiljø med dyktige og hyggelige medarbeidere.
 • Konkurransedyktig lønn og betingelser
 • En god pensjonsordning
 • Gode muligheter for egenutvikling
   

Send oss en søknad og CV snarest mulig, men innen 15. februar. Vi ser frem til å høre fra deg. Arbeidssted vil være vårt kontor på Hamar. 

Søk på stillingen via Finn


Om arbeidsgiveren

Siden 2007 har KulturIT i tett samarbeid med museene arbeidet for å digitalisere kultursektoren. Sammen har vi utviklet og driftet felles digitale løsninger for forvaltning og formidling av samlinger hos museer og andre kulturinstitusjoner. Ved bruk av moderne teknologi og fokus på brukertilpassede tjenester skal nasjonale og lokale samlinger gjøres tilgjengelige slik at vi tar vare på vår felles kulturarv for fremtiden.

KulturIT har visjon om å være et digitalt kompetansesenter og den foretrukne samarbeidspartneren for museene. Med dyktige medarbeidere, som tar eierskap til oppgavene, skaper vi fremtidsrettede produkter og tjenester for at kultursektoren skal kunne utføre sitt samfunnsoppdrag.