Share

Seniorrådgiver kommunikasjon

Gassnova
Porsgrunn

Søknadsfrist:
20. jan.

Stillingstype:
Fulltid

Kontakt:
Factbox image

Rådgiver i Jefferson Wells
Trond Boe-Tangen

Mobil 917 43 800

Vil du dele innsikt om karbonfangst og -lagring?

Vi søker ny kollega til Gassnovas kommunikasjonsavdeling i Porsgrunn. Vi ser etter deg med teft for budskapsformidling, bred samfunnsforståelse og innsikt i utviklingen på klima- og miljøsiden – nasjonalt og internasjonalt. Du vil være Gassnovas pressetalsperson, og det er viktig at du er trygg i dialogen med mediene. I Gassnova får du muligheten til å jobbe med noen av de fremste ekspertene på området karbonfangst og -lagring (CCS), klimatiltaket som FNs Klimapanel har pekt på som et av de aller viktigste for å sikre en bærekraftig fremtid. 

Vår nye seniorrådgiver kommunikasjon vil inngå i Gassnovas kommunikasjonsavdeling. Du rapporterer til Leder Kommunikasjon – som sitter i foretakets ledergruppe.


Vi ser etter deg som har:

  • god forståelse for samspillet mellom fag, politikk og industri – og ser tydelig Gassnovas rolle i dette grensesnittet
  • bred digital kommunikasjonserfaring 
  • jobbet mye med prosjektledelse og evner å samhandle i en kunnskapsorganisasjon.
  • jobbet med SoMe og digitalt utviklingsarbeid, samt erfaring med formidling av teknisk og vitenskapelig innhold
  • erfaring fra dialog med mediene, og står trygt i søkelyset
  • svært gode skriveferdigheter
  • relevant høyere utdanning fra universitet/høgskole, medie- og/eller kommunikasjonsfag – men riktig erfaringsbakgrunn kan kompensere for dette


For å lykkes i denne rollen må du ha interesse for klima- og miljø, samt et engasjement for å formidle. Det forutsettes at dine kommunikasjonsegenskaper er upåklagelige – både på norsk og engelsk.  

Som seniorrådgiver kommunikasjon får du en spennende mulighet til å ta del i, påvirke og videreutvikle et foretak med et viktig samfunnsoppdrag. Du får i tillegg en utfordrende og spennende stilling i en svært kompetent kunnskapsorganisasjon. Vi tilbyr gode pensjons- og forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn og fast arbeidssted i Porsgrunn.  

I samsvar med offentlighetsloven § 25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort, selv om søkeren har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Ring gjerne vår rådgiver i Jefferson Wells, Trond Boe-Tangen, mobil 917 43 800, for mer informasjon. Registrer søknad og CV snarest og senest innen 20. januar 2021 på www.jeffersonwells.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk på stillingen via Jefferson Wells


Gassnova er et statsforetak underlagt Olje- og energidepartementet (OED). Vi fremmer teknologiutvikling og kompetansebygging for fangst, transport og lagring av CO2 (CCS). Sammen med OED og industrien har Gassnova vært sentral i utviklingen av Langskip, Europas første industrielle prosjekt for karbonfangst, -transport og -lagring. Gassnova administrerer forsknings- og finansieringsordninger via CLIMT-programmet, i samarbeid med Norges forskningsråd. Vi sørger også for testing og demonstrasjon av CCS-teknologier på Teknologisenter Mongstad, sammen med industripartnerne. 

Gassnova er lokalisert i Porsgrunn, med 40 ansatte i nye Powerhouse Telemark – omtalt som et av verdens mest fremtidsrettede bygg. Lær mer om oss på www.gassnova.no