Share

Nyutdannet 2020, kommunikasjonsrådgiver

ConocoPhillips
Tananger

Søknadsfrist:
29. feb.

Stillingstype:
Fulltid

Kontakt:

Spørsmål om stillingen eller rekrutteringsprosessen kan sendes til COPNORecruiting@conocophillips.com

Lyst til å jobbe med formidling og visuell kommunikasjon?

ConocoPhillips søker etter en nyutdannet kandidat til fast stilling i vår kommunikasjonsavdeling. 

Vi utvider vårt kommunikasjonsteam i Norge og ønsker en kandidat med bachelor- eller mastergrad i kommunikasjon, journalistikk eller IT.

ConocoPhillips ansetter nyutdannede som starter i vårt Graduate Program. Det legger et bredt grunnlag for en framtidig karriere i selskapet.  

Kommunikasjonsavdelingen spiller en viktig rolle i selskapet der en nyutdannet får en unik innsikt i olje- og gassindustrien. Programmet kombinerer varierte arbeidsoppgaver, ulik form for trening, oppfølging og nettverkingsmuligheter, som igjen kan akselerere karrieren. 

Selskapet har en rekke spennende, utfordrende og langsiktige aktiviteter. Vår ambisjon er å fortsette som en av de viktigste deltakerne på norsk kontinentalsokkel. Vi søker derfor etter en kandidat som er dedikert og med en genuin interesse for vår virksomhet. 

Komponenter fra programmet

Som nyutdannet møter du varierte arbeidsoppgaver i vår kommunikasjonsavdeling:

 • Du produserer innhold med vekt på visuell kommunikasjon (f.eks. artikler, video, foto, audio, podcasts, etc.) til ulike publiseringsplattformer, inkludert sosiale media.
 • Du har korte opphold i andre funksjoner som HR, drift og andre avdelinger

Som en del av kommunikasjonsavdelingen blir du utfordret til å utvikle ferdigheter, både i samarbeid med andre og ved selvstendig arbeid; viktige egenskaper i vår virksomhet, men også arbeidslivet for øvrig.  

Du blir bedre kjent med organisasjonen, og får hjelp til å planlegge din framtidige karriere. Felles for alle oppgaver er at du vil jobbe med utfordringer som bidrar til å nå selskapets mål. Du får også en mentor og en karriereveileder. Sammen skal dere etablere en utviklingsplan, som legges til grunn for din videre karriere i ConocoPhillips.

I løpet av det første året går den nyutdannede gjennom formell trening, inkludert nyansattkurs. Du får også mulighet til å etablere nettverk med unge ansatte i vårt «Young Professionals Forum». 

Nødvendige kvalifikasjoner

 • Gjennomført bachelor – eller mastergrad innen sommeren 2020 i kommunikasjon, journalistikk eller IT

 • Mindre enn to års relevant arbeidserfaring (heltid)

 • Flytende i engelsk og norsk, både skriftlig og muntlig

 • Arbeidstillatelse i Norge

Ønskede kvalifikasjoner

 • Analytiske og tekniske ferdigheter med praktisk tilnærming til problemløsning.
 • Kreativ med evne til å få fram nye ideer
 • God til å presentere, både skriftlig og muntlig
 • Kan ta beslutninger, fokus på å oppnå resultater
 • Pålitelig og tilpasningsdyktig
 • Proaktiv med evne til å stille gode spørsmål
 • Særdeles gode IT-ferdigheter
 • Jobbe selvstendig og som del av et team

Arbeidssted

Stillingen er plassert ved vårt kontor i Tananger i Sola kommune. Sporadiske turer offshore må forventes. Vær oppmerksom på at helsesertifikat og sikkerhetskurs er nødvendig for å reise offshore. 

Annet

ConocoPhillips til byr konkurransedyktige arbeidsbetingelser og velferdsgoder.

Spørsmål om stillingen eller rekrutteringsprosessen kan sendes til COPNORecruiting@conocophillips.com.   

Du må gjennomføre hele søknadsprosessen, som inkluderer svar på alle spørsmål og legge til en e-signatur innen fristen 29. februar 2020.

Vennligst vær oppmerksom på at du ikke trenger å fylle ut alle feltene i systemet – du kan vise til din vedlagte CV og referere til denne i feltene som omhandler arbeidserfaring og utdannelse. Alle søknader må inkludere følgende vedlegg: motivasjonsbrev, CV og dokumentasjon på utdanning /vitnemål.

Søk på stillingen her
 

Om selskapet

Selskapets hovedkontor ligger i Houston, Texas i USA mens det norske hovedkontoret ligger i Tananger utenfor Stavanger. ConocoPhillips i Norge er operatør for feltene i Ekofisk-området og medeier i en rekke partneropererte felt på norsk sokkel. I Norge er vi 1800 ansatte, om lag halvparten jobber på plattformene i Ekofisk-området. 

For mer informasjon se http://www.conocophillips.no/.

Selskapets medarbeidere over hele verden handler i tråd med våre SPIRIT-verdier, som er sikkerhet, personell, integritet, rettskaffenhet og ansvar, innovasjon og teamarbeid. For mer informasjon se http://www.conocophillips.com/

 “ConocoPhillips is an equal opportunity employer”