Share

Spesialrådgiver fagformidling

Animalia
Oslo

Søknadsfrist:
28. jan.

Stillingstype:
Fulltid

Kontakt:

Kommunikasjons- og fagformidlingssjef
Helga Odden
Tlf. 958 23 080

Fagsjef kurs og opplæring
Tone Yvonne Sundhagen
Tlf. 922 81 622.

Liker du å bearbeide og formidle komplisert fagstoff i tett samspill med andre? Trigges du av utfordringene ved å nå svært ulike målgrupper med viktig kunnskap? Animalia skal styrke sin fagformidling til hele verdikjeden for kjøtt- og eggproduksjon, og vi søker spesialrådgiver i fast stilling til stabsenheten Fagformidling og samfunn.

Fagformidling og samfunn har ansvar for Animalias overordnede fagformidlingsstrategier som omfatter kurs- og opplæringstjenester, kommunikasjon og samfunnskontakt. Enheten har ansvar for bl.a. nettsider, intern og ekstern læringsplattform, tidsskrift og nyhetsbrev. Vi jobber tverrfaglig og samhandler også med andre fagmiljøer og aktører i bransjen.


De viktigste arbeidsoppgavene vil være

 • Innholdsproduksjon til Animalias fagformidlingsaktiviteter i form av tekst-/manusbearbeiding og utvikling av visuelle virkemidler
 • Rådgivning og tilrettelegging av fagformidlingstjenester og -aktiviteter for ulike kanaler og arenaer
 • Pådriver for innovasjon og tjenesteutvikling innenfor kurs- og opplæring
 • Bidra til å styrke Animalias samfunns- og mediekontakt
 • Driftsoppgaver tilknyttet Fagformidling og samfunn

Ønskede kvalifikasjoner

 • Relevant kommunikasjonsfaglig og/eller pedagogisk utdanning
 • Minimum tre års erfaring med formidlingsarbeid og gjerne digital opplæring
 • God innsikt i og erfaring med bruk av ulike formidlingsplattformer og -verktøy
 • Erfaring med utvikling og implementering av kurs- og opplæringstjenester
 • Innsikt i prosess- og prosjektledelse er ønskelig 
 • Interesse for matproduksjon, landbruk og relaterte samfunnstemaer
 • Særdeles god skriftlig og muntlig framstillingsevne

Personlige egenskaper

Vi legger vekt på at du liker å samarbeide med andre mennesker, er faglig engasjert, kvalitetsbevisst, kreativ, strukturert og løsningsorientert. Du liker å jobbe både selvstendig, tverrfaglig og i team.

Vi kan tilby konkurransedyktig lønn og betingelser, fleksibel arbeidstid, stor variasjon i arbeidsoppgaver i et ambisiøst fagformidlingsmiljø. Stillingen rapporterer til kommunikasjons- og fagformidlingssjef. Kontorsted Løren, Oslo.

Nærmere opplysninger får du ved å kontakte Kommunikasjons- og fagformidlingssjef Helga Odden 958 23 080 eller fagsjef kurs og opplæring Tone Yvonne Sundhagen 922 81 622.
 

Søknad med CV og kopi av relevante dokumenter sendes innen 28.01.2021 til soknad@animalia.no  Merk: Spesialrådgiver fagformidling.


Om arbeidsgiveren

Animalia AS er Norges ledende fag- og utviklingsmiljø innen kjøtt- og eggproduksjon. Animalia er et aksjeselskap eid av Nortura og KLF. Animalia er en nøytral bransjeaktør som tilbyr norske bønder, hele den norske kjøtt- og eggbransjen og samfunnet for øvrig kunnskap og kompetanse gjennom husdyrkontroller og dyrehelsetjenester, forsknings- og utviklingsprosjekter, e-læring og kursvirksomhet, og annen fagformidling. Les mer på animalia.no