Banner

Webinar: Hvordan bruke Global Capability Framework?

Tirsdag 28. april 2020 kl. 12:00 - 13:00
Digitalt
Pris: Gratis (medlem) , Gratis (ikke-medlem)

FAKTA:
Factbox image

Anne Gregory er professor og leder av Corporate Communication ved University of Huddersfield. Tidligere President of the Chartered Institute of Public Relations og styreleder i Global Alliance.

Vi ønsker alle å være den beste versjonen av oss selv på jobb. Det handler om vår personlige og profesjonelle stolthet i vårt yrke. Men hvordan vet vi hvor gode vi er og hva vi kan jobbe med? Det er her Global Capability Framework (GCF) kommer inn i bildet. Dette er den eneste internasjonale standarden for å måle kompetanse innenfor fagfeltet PR og kommunikasjon. Verktøyet er utviklet av University of Huddersfield på vegne av Global Alliance og alle deres medlemsforeninger, som inkluderer Kommunikasjonsforeningen.

Verktøyet er satt sammen av uavhengige forskere, kommunikatører, arbeidsgivere og utdanningsinstitusjoner over hele verden. Det er ikke et stort og tidkrevende verktøy å bruke. Det måler elleve nøkkelfaktorer inndelt i tre kategorier for å vise omfanget og dybden på din kompetanse.

I dette webinaret skal professor Anne Gregory gå gjennom bakgrunnen for prosjektet og vise hvordan du kan bruke verktøyet og resultatene det gir.

Hun skal demonstrere dette verktøyet som har blitt spesielt utviklet for kommunikatører for å kartlegge din nåværende kompetanse og ditt mål for fremtiden. Det brukes både av individer og større grupper, som for eksempel avdelinger i en virksomhet.

PS. Webinaret gjennomføres på engelsk.

Webinaret er gratis for alle å delta på.

Medlemmer kan gå til vår artikkel som forteller mer om Global Capability Framework for å teste ut verktøyet i forkant av webinaret (krever innlogging).

Registrer deg her

Pris medlemmer
Gratis
Pris Ikke-Medlemmer
Gratis