Banner

Kommunikasjonsfrokost: Å flytte en institusjon / å arve et ikon

Torsdag 05. mars 2020 kl. 08:00 - 10:00
Rosendal teater, Innherredsveien 73, 7068 Trondheim
Pris: Gratis (medlem)

Går du glipp av den store Kommunikasjonsdagen i Oslo? For deg som blir igjen i Trondheim finnes det fortsatt mulighet til litt faglig påfyll. På årets første kommunikasjonsfrokost besøker vi nye Rosendal Teater.

Etter mange år med finansieringsarbeid, lobbyvirksomhet, naboklagebehandling, alternative utredninger, navnegrubling, strategier og kravspesifikasjoner, kunne staben ved gamle Avant Garden endelig åpne dørene til nye Rosendal teater sist høst.

Bak seg la de en 35 år gammel lang historie om kunst, motkultur, eksperimentering, dugnadsånd, og en og annen spektakulær avisoverskrift. Liggende igjen ble også "Teaterhuset Avant Garden"; det talende, men kanskje smått pretensiøse navnet som engang oppstod som et humoristisk stikk til det fisefine nye hotellet over gata.

På frokostmøtet spør vi: Hvordan etablere seg på nytt med eksperimentell scenekunst i en verneverdig kino, mest forbundet med Western- og Tarzanfilmer? Hvordan har de kommunisert om overgangen fra et lite kjellerlokale midt i byen, til et påkostet eget hus langs veien ut av den? Hvilke muligheter gir plasseringen i et levende nabolag og en bydel i vekst? Og hvilke planer har de laget for å fylle saler med det mangedobbelte av en hver tidligere publikumsrekord?

Kommunikasjonsfrokosten starter som vanlig med kaffe og lett servering, før presentasjonen fra vertskapet.

Pris medlemmer
Gratis