Banner

UTSATT! Fevikseminaret 2020

Torsdag 26. mars kl. 16:00 - Fredag 27. mars kl. 13:00
Strand Hotel Fevik
Pris: 2000 (medlem) , 2950 (ikke-medlem)

HJELP, JEG BLIR TROLLET!

Hva gjør du når du finner et troll i kommentarfeltet til virksomheten din? Hvordan svarer du når argumentene dine blir revet i stykker av følelser og usaklige påstander? Trolling er et av temaene under Kommunikasjonsforeningens Fevikseminaret 2020 på Fevik Strand Hotel 26.-27. mars. Med oss er blant andre Ida Kristine Moe, kommunikasjonssjef i Stormberg, Eivind Ljøstad, sjefredaktør i Fædrelandsvennen, Jannike Arnesen, Ap-politiker i Kristiansand.

JAKTEN PÅ VÅR INDRE BERGENSER

Har Sørlandet en rekke underkommuniserte suksesshistorier, slik statsminister Erna Solberg hevdet da hun oppfordret en hel landsdel til å skryte mer og finne fram til «vår indre bergenser»? Og er det da vårt ansvar, som kommunikatører, å gjøre noe med det? Bli med på en session med store ord og høye tanker om oss selv.

KOMMUNIKASJON SOM (IKKE) VIRKER

Til Fevik kommer også noen kommunikasjonsbyråer fra Sørlandet for å fortelle om sine beste og verste kampanjer. Hva var tanken bak og veien mot løsningen? Hva fungerte og hva fungerte ikke? Med oss er blant andre 07 Media. Flere foredragsholdere slippes utover i desember og januar.

For overnatting til en hyggelig pris – ta kontakt med Strand Hotel Fevik. Pris per person i enkeltrom inkludert frokost for kr 845.

Vi sees på Fevik 26.-27. mars 2020!

PRIS STUDENTER 500

Pris medlemmer
2000
Pris Ikke-Medlemmer
2950