Banner

Årsmøte BuVeTe + Hvordan lykkes med innholdsmarkedsføring i egen organisasjon?

Torsdag 27. feb. 2020 kl. 14:00 - 17:00
Comfort Hotel Porsgrunn, Kammerherreløkka 3
Pris: Gratis (medlem) , 450 (ikke-medlem)

Torsdag 27.02.2020 kl. 14.00 - 16.00 deler foredragsholder Siri Marte Norder Apneseth sine beste råd og tips om hvordan du kan lykkes med strategisk bruk av innhold for å nå organisasjonens eller bedriftens mål.

Siri Marte har 20 års erfaring som journalist, redaktør og rådgiver. Hun holder foredrag, kurs og workshops for organisasjoner som ønsker å øke sin digitale modenhet. Hun kombinerer faglig teori og praktiske eksempler, og fjerner mystikken rundt de store digitale endringene.

For å øke din digitale kompetanse er det ikke bare å forstå teknologi og håndtere sosiale medier, men også ha innsikt i hvordan organisasjoner virker og hvordan mennesker reagerer på endringer. Siri Marte er opptatt av å formidle det vanskelige og komplekse på en forståelig, personlig og engasjert måte. Hun bygger sine foredrag på forskningsbasert kunnskap og relevante caser, hvert enkelt oppdrag er skreddersydd. Hun er nylig blitt universitetslektor ved Universitetet i Sørøst-Norge og underviser i digital mediedesign.

Arrangementet er åpent for alle og gratis for medlemmer.

Etter foredraget holdes årsmøte for medlemmer fra kl. 16.00 - 17.00.

Pris medlemmer
Gratis
Pris Ikke-Medlemmer
450