Banner

Krisekommunikasjon i pandemi-farvann

Torsdag 27. aug. 2020 kl. 19:00 - 21:00
Apotekergata 1-5, 6004 Ålesund
Pris: Gratis (medlem) , 450 (ikke-medlem)

Foredragsholder
Factbox image

Wenche Halsen

Pandemiplaner, krisestab, medisinsk klarspråk og smittevern har vært på de fleste blokker, maskiner, telefoner og gule lapper dette året. Vi har lært mye, helt sikkert bommet noe og truffet litt.

Hva er egentlig god krisekommunikasjon? Har kravene endret seg etter det siste halvåret? Hva har dette gjort med bransjen, vår rolle i egen organisasjon og i samfunnet for øvrig?

For å snakke om prinsippene for god krisekommunikasjon med hyperaktuelle eksempler, har vi invitert kommunikasjonsguru Wenche Halsen fra BCW.

Wenches spesialkompetanse er media- og krisehåndtering, lederkommunikasjon og strategi- og budskapsutvikling. Hun er en av bransjens mest erfarne kommunikasjonsrådgivere og har jobbet mye med så vel privat som offentlig sektor og organisasjonslivet.

Lengst erfaring har hun innen områder som transport, olje og gass, retail, næringsmiddel og helse/folkehelse. Wenche var i en interimsperiode administrerende direktør i BCW. Hun har også vært daglig leder i Dinamo PR, pressetalskvinne og fungerende kommunikasjonsdirektør i SAS, samt redaktør i Norsk Ukeblad og journalist i flere aviser og magasiner.

Wenche er utdannet journalist ved Høgskulen i Volda, og har masterprogram i ledelse ved Handelshøyskolen BI.

Pris medlemmer
Gratis
Pris Ikke-Medlemmer
450