Banner

Valg 2019 – hvordan bli sett og hørt i mylderet?

Torsdag 10. jan. 2019 kl. 08:00 - 09:30
Kulturhuset, Youngs gate 6, 0181 Oslo
Pris: Gratis (medlem) , 400 (ikke-medlem)

Abdullah Alsabeehg (Bystyremedlem, Ap), Truls Wickholm (Ordfører på Nesodden, Ap), Kristoffer Gustavsen (Bystyremedlem, H og rådgiver i GK) og Eivind Trædal (Bystyremedlem, MDG). 

Fra dem vil vi høre hvordan de kommuniserer med sine velgere og da igjen hvordan de ønsker å høre fra deg – den profesjonelle kommunikasjonsrådgiveren.  

Stortinget vedtok i 2017 å gjeninnføre muligheten til å stryke kandidater ved lokalvalg. I tillegg har vi allerede ordningen med å føre på «slengere» på stemmeseddelen, med det så blir kommunevalget veldig personorientert. Politikere blir nødt til å ta partipolitikken og gjøre den om til sin egen. De må formidle politikken til velgerne på en måte som er forankret i lokalmiljøet, og i deres egen person.

Så - hvordan går politikerne frem? Hva og hvordan kommuniserer de? Hvordan brukes sosiale medier? Hvordan bruker de kommunikasjonsrådgiverne i partiet? Hvordan mobiliserer de stemmene? Hva har fungert tidligere, og hva funker ikke like godt? Og hvordan kan du som kommunikasjonsrådgiver påvirke lokale politikere?  

Det blir lettere frokostservering fra klokken 08:00. Vel møtt!

Pris medlemmer
Gratis
Pris Ikke-Medlemmer
400