Banner

Kreativ skriving

Tirsdag 15. okt. 2019 kl. 11:30 - 16:00
Stavanger Tinfabrik, Ryfylkegata 45
Pris: 1900 (medlem) , 3900 (ikke-medlem)

Kursholder
Factbox image

Kjell Inge Torgersen
Tekstforfatter, gjendikter, komponist og arrangør

Dette er et kurs for deg som skriver - eller som har lyst til å skrive friere!

I kurset "Kreativ skriving" snakker vi høyt om det å skrive, og vi skriver. Vi oppmuntrer hverandre til å jobbe med sangtekster, dikt og kortprosa, andre korttekster, reklametekster, tekstforfattertekster og gode titler. 

Skrivegleden! Skriving er å bli bedre kjent med seg selv. Hvor forbausende er det ikke å oppdage at du sitter der og produserer noe som du ikke hadde tenkt på – for bare en kort stund siden? Og etterpå; hvor enda mer forbausende er det ikke å se hva du har skrevet? Denne gode følelsen jakter vi på i dette skrivekurset.

Motstanden. Vi skal også snakke om problemet med Kontrolløren, denne sure portvakten inn til kreativiteten som står og murrer nedlatende mens du skriver, hvisker deg i øret hvor lite du kan og hvor dårlig du skriver. I stedet gjelder det å skrive så nådeløst at din indre Kontrollør ikke får tenkt seg om. Vi skriver før du stopper deg selv.

Tips og triks. Kurset i kreativ skriving byr på råd og øvinger, tips og triks, muntert samkvem og litt munngodt til støtte for tankene og orda.

Kursholderen Kjell Inge Torgersen er tekstforfatter, gjendikter, komponist og arrangør. Han har skrevet to bøker og mottatt Tekstforfatterfondets Arbeidsstipend og Rogaland Fylkeskommunes kulturstipend. Les mer om Kjell Inge her >>

Pris medlemmer
1900
Pris Ikke-Medlemmer
3900