Frokostmøte: Den norske lobbybobla

Tirsdag 04. juni 2019 kl. 08:00 - 10:00
Kulturhuset, Youngs gate 6, 0181 Oslo
Pris: Gratis (medlem), 400 (ikke-medlem)

Er det de beste minglerne som får størst politisk gjennomslag i Norge? Er tette bånd mellom politikere, kommunikasjonsrådgivere og journalister uryddig? Og hva med deg selv - kapitaliserer du på eget nettverk? Bli med på frokost og debatt på Kulturhuset den 4. juni!

På frokostmøtet vil vi grave i lobbybobla for å finne ut om nettverk er avgjørende for å få politisk gjennomslag i Norge. Vi vil vite om bekjentskaper og vennetjenester er en nødvendighet for effektiv lobbyisme. Om nettverkslobbyisme er en omdømmerisiko. Og om det å være aktiv debattant og sette dagsorden er utdatert som lobbystrategi.

Ketil Raknes innleder kort om det gjensidige bytteforholdet i lobbybobla, før vi går over i debatt mellom First House, Geelmuyden Kiese, Kruse Larsen og Try Råd. Heidi Nordby Lunde, leder av Oslo Høyre og stortingsrepresentant for Høyre, er også med i debatten som vårt politiske sannhetsvitne.

Fra byråene stiller:

Kristian Skard, rådgiver i Try Råd.
Karen Skjånes, seniorrådgiver i Kruse Larsen.
Cecilie Ditlev-Simonsen, partner og seniorrådgiver i First House.
Gunnar Mathisen, seniorrådgiver i Geelmuyden Kiese.

Det er førstemann-til-mølla prinsippet som gjelder, så registrer deg så raskt som mulig for å være garantert plass. Vi sees til frokost og debatt 4. juni!

Pris medlemmer
Gratis
Pris Ikke-Medlemmer
400

Trenger du faglig påfyll?

Her finner du flere kurs og arrangementer.

24.05.2019
Rockheim, Brattørkaia 14, Trondheim
Fullt
04.06.2019
Kommunikasjonsforeningens lokaler, Brugt. 19