Banner

Invitasjon til julemøte

Torsdag 05. des. 2019 kl. 18:00
DIGS, Krambugata 2, 7011 Trondheim
Pris: 400 (medlem)

Velkommen til årets julemøte torsdag 5. desember

Torsdag 5. desember ønsker vi velkommen til den årlige sosiale begivenheten for medlemmer i Kommunikasjonsforeningens lokallag i Trøndelag.

Etter gode tilbakemeldinger på det første kommunikasjonsslabberaset i oktober, tar vi med oss det faglige opplegget i form av lyntaler og dere kan se frem til spennende innlegg fra medlemmer.

Vi møtes på Digs kl.18.00 for det faglige programmet og en aperitiff og går deretter til Havfruen, som tradisjonen tro disker opp med byens beste lutefisk med tilhørende herligheter kl.19.30. Den som ønsker det kan bestille noe annet enn lutefisk. Bare send epost til Maria Sjöstrand Blücher.

Program

Hvordan forebygge brann på Facebook?🚒🎄

Trøndelag brann- og redningstjeneste har gjort et løft på Facebook som har gitt gode resultater. Kommunikasjonskonsulent Mari Vold presenterer bakgrunnen for satsingen og hvilke resultater de kan notere seg.

Factbox image

Mari Vold

Mari Vold har vært ansatt i Trøndelag brann- og redningstjeneste siden 2016. Hun er utdannet fotograf fra Norsk Fotofagskole og har bakgrunn som frilans pressefotograf, reklamefotograf og skribent for diverse aviser og magasiner.

Hva gjør du når du synes det er for lite kunst og kultur i den offentlige samtalen? Prater om det sjøl!

Factbox image

Anna Lian og Azra Halilović

 Gjennom det siste tiåret har de tradisjonelle mediene kuttet drastisk i kulturjournalistikken over hele landet. I Trondheim har podkasterne Anna Lian og Azra Halilović brettet opp ermene og tatt saken i egne hender. Med mer eller mindre jevne mellomrom inviterer de kunstnere og kulturarbeidere med seg i studio, og gir plass til kunsten gjennom lange tankerekker, kritiske spørsmål, refleksjoner, diskusjoner, tøys og fjas og kvalifiserte anbefalinger.
Til julemøtet i Kommunikasjonsforeningen kommer de for å fortelle om hvorfor og hvordan de har bygget opp den anerkjente kulturpodkasten "Anna og Azra bretter opp ermene".

HUNT slår alle rekorder i svarprosent!

Factbox image

Bjørn Tore Hals

Den nylig avsluttede Helseundersøkelsen i Trøndelag (HUNT) fikk over dobbelt så høy svarprosent som sammenlignbare undersøkelser i Norge. Godt kommunikasjonsarbeid er årsaken. Men hva gjorde de? Bjørn Tore Hals i Trøndelag fylkeskommune ledet kommunikasjonsarbeidet og presenterer hvordan de løste oppgaven.

Pris medlemmer
400