Kommunikasjonsfrokost: Store ting kan skje på små plasser

Tirsdag 16. okt. 2018 kl. 08:00 - 09:15
Veita, Plan tre, Storgata 102, Tromsø
Pris: Gratis (medlem), 400 (ikke-medlem)

Knut-Eirik Dybdal
Factbox image

Knut-Eirik kommer fra Andørja, og etter å ha arrangert det lokale sykkelrittet Tour de Andørja noen år fikk han og makker Ole Skardal ideen om å utvide rittet til flere steder i Nord-Norge og via spektakulære TV-bilder ut til resten av verden. Det var en spinnvill idé som ble til virkelighet!

Knut-Eirik Dybdal, daglig leder for sykkelrittet Arctic Race of Norway og Årets Nordlending 2013 kommer til Tromsø 16. oktober for å dele litt av historien bak sykkelrittets suksess. Ikke gå glipp av sjansen til å oppleve denne energiske nettverksbyggeren i levende live!

Nylig ble Arctic Race arrangert for sjette gang. Knut-Eirik og hans team står bak dette store, internasjonale sportsarrangementet som i år ble sendt på TV i 190 land. ARN skaper entusiasme, begeistring og samler hele landsdelen vår – ingen liten prestasjon!

– Det er ingen som klarer å slå Nord-Norge når vi sammen bruker krefter for å skape gode arrangementer, sier mannen selv. Men som alle kommunikasjonsfolk vet: Det kreves også en god porsjon kreativitet, iherdighet og gjennomføringsevne å gi gode ideer liv og dra i land et vellykket arrangement. Hva er hemmeligheten hans?

Frokost serveres fra kl 08.00, det faglige starter kl. 08.15.

Pris medlemmer
Gratis
Pris Ikke-Medlemmer
400