#KomNord2018: Kem trur du at du e?

Onsdag 21. nov. 2018 kl. 09:00 - 16:00
Clarion Hotel The Edge, Kaigata 6, Tromsø
Pris: 2900 (medlem), 4900 (ikke-medlem)

Fagdag om omdømme og etikk

Fagdagen #KomNord er blitt en høsttradisjon i vår nordligste landsdel, og i år samles vi i Tromsø for en dag fylt med faglig relevans, praktiske verktøy og hyggelig nettverking.

Påmeldingen til fagdagen er nå stengt. Program sendes påmeldte deltakere i uke 46.

På fagdagen får du

  • Faglig påfyll som er både tankevekkende og relevant i din jobbhverdag
  • Praktiske innlegg knyttet til blant annet digital strategi og arbeid med sosiale medier
  • Vite hvem som vinner Nordnorsk kommunikasjonspris
  • Treffe trivelige folk med sammenlignbare jobbgleder og –utfordringer!

Vi arrangerer en felles middag på kvelden på en av Tromsøs gode restauranter. Etter påmelding tar vi kontakt med deg for å høre om du er interessert i å delta på denne.

Spørsmål eller tips til oss? Ta kontakt på nord-norge@kommunikasjon.no.

Pris medlemmer
2900
Pris Ikke-Medlemmer
4900

Foredragsholdere

Liv-Inger Resvoll, digital markedsfører i Alo uten like

Tips og råd til strategiprosessen krydret med eksempler fra nordnorske virksomheter i ulike bransjer som har funnet sin unike stemme på nett.

Liv-Inger Resvoll er digital markedsfører i Alo uten like.

Stine Eriksen, redaktør og leder i Spoon Tromsø

Hvordan treffe riktig person på rett tid gjennom strategisk distribusjon? Og hvordan få ønsket effekt av din Facebook-annonsering? Slik setter du opp en Facebook-kampanje – steg for steg.

Stine Eriksen er redaktør og leder i Spoon Tromsø og nylig hjemvendt nordlending.

Martin Sollund Krane, ph.d. i statsvitenskap og forsker ved Norut

Tradisjonelt har kunnskap, nøytralitet og likebehandling vært idealer for kommunikasjonarbeidet i offentlig sektor. Mange kommuner satser nå sterkere på omdømmebygging og kjøper PR-konsulenttjenester i tillegg til å bygge ut egne kommunikasjonsavdelinger. Kan dette utgjøre en fare for lokaldemokratiet og for ansattes ytringsfrihet?

Martin Sollund Krane er ph.d. i statsvitenskap og forsker ved Norut. Han avla i august 2018 doktorgraden "Omdømmehåndtering og lokaldemokrati. Uintenderte implikasjoner av strategiske tilnærminger til identitet og kommunikasjon for kommunene som lokaldemokratiske arenaer.

Pål Jakobsen, kommunikasjonssjef i Tromsø kommune

Tromsø kommune jobber strategisk med kommunikasjon, innbyggerinvolvering og omdømme. Styrker eller svekker det lokaldemokratiet og den åpne samtalen?

Pål Jakobsen har siden 2014 vært kommunikasjonssjef i Tromsø kommune. Han har bakgrunn som kommunikasjonssjef i Posten, selvstendig næringsdrivende og journalist.

Veronica Melå, forlegger i Utenfor Allfarvei Forlag

Bokbransjen er tøff, med en sterkt monopolisert konkurransesituasjon. Er det noen som egentlig bryr seg om et forlags omdømme? Er kundene egentlig interessert i kvalitet eller kvantitet og pris?  Hvordan kan et lite forlag fra Nord-Norge klare seg blant mastodonter, skape egen identitet og skape positive ringvirkninger for forfattere og andre medvirkende i en bokprosess? Hvorfor skal vi ha egne forlag i Nord-Norge?

Veronica Melå har jobbet som fotojournalist og reporter siden 1992. Flyttet tilbake til Nord-Norge, og etablerte Utenfor Allfarvei Forlag med første utgivelse i 2015. Tre år og 12 utgivelser senere har forleggeren gjort noen erfaringer som hun vil dele med oss. 

Geir Bakkevoll, rådgiver innen samfunnsengasjement i SpareBank 1 Nord-Norge

Slik snakker vi nordlendinger om politikk i sosiale medier. Hvordan endrer vi språket vårt, og hvorfor skal kommunikatører bry seg om det? Geir Bakkevoll presenterer noen funn fra egen språkjakt i nordnorske kommentarfelt.

Geir Bakkevoll er rådgiver innen samfunnsengasjement i SpareBank 1 Nord-Norge. Geir er utdannet innen språk- og samfunnsfag, og har tidligere jobbet som blant annet kommunikasjonsdirektør i Norges sjømatråd, lærer på Vest-Lofoten videregående skole og kommunikasjonsrådgiver i Statens Vegvesen.

Tom Benjaminsen, fotograf i iNord

Tom Benjaminsen er utdannet fotograf. Han har jobbet i mediebransjen i nær 30 år, både som pressefotograf i Nordlys og iTromsø. Tom er nå ansatt som fotograf og innholdsprodusent i iNord AS, der han primært jobber med foto og video for iNords kunder.

24.05.2019
Rockheim, Brattørkaia 14, Trondheim
04.06.2019
Kulturhuset, Youngs gate 6, 0181 Oslo