Hvordan jobber aktørene med kommunikasjon på ONS?

Onsdag 29. aug. 2018 kl. 11:00 - 13:00
ONS presserom, DNB Arena 3 etg., Stavanger
Pris: Gratis (medlem), 300 (ikke-medlem)

Stiller du på ONS? Eller er du en kommunikatør utenfor energi-bransjen? Høstens første møte 29. august bør uansett være av interesse for mange av oss.

Hvordan planlegger de ulike aktørene sine budskap før, under og etter ONS? Hvordan jobber reklamebyråene som brukes av selskapene? Og hvordan jobber ONS selv med kommunikasjon i møte med en svært variert målgruppe?

Hege Forus, kommunikasjonsdirektør i ONS, tar imot oss og gir et innblikk i noe av det arbeidet som gjøres før arrangementet. Både når det gjelder valg av strategi, mål, budskap og kanaler.

Melvær & Co har jobbet med utstillere på ONS siden byrået startet for snart 30 år siden. I år har de jobbet for sju ulike selskap. Kreatør og daglig leder Andreas Melvær tar oss med på en walk-through på området og forteller hvordan en stand blir til fra ide til ferdig produkt.

Myndighetsstanden med Oljedirektoratet (OD) og Olje- og energidepartmentet vant pris for beste stand sist. Myndighetene har vært til stede på ONS helt siden starten på tidlig 70-tallet og har samarbeidet med Pro Contra om standløsning de siste årene. Kommunikasjonsrådgiver Eldbjørg Vaage Melberg forteller mer når vi ender opp på standen for å spise lunsj.

 

NB: Merk tidspunktet. Det blir ikke et frokostmøte, men denne gang et lunsjmøte. Kom gjerne småsulten!

Har du ONS-pass? Notér i så fall dette i din påmelding (i feltet for faktura-merking). 

Pris medlemmer
Gratis
Pris Ikke-Medlemmer
300
24.05.2019
Rockheim, Brattørkaia 14, Trondheim
04.06.2019
Kulturhuset, Youngs gate 6, 0181 Oslo