Banner

Frokostmøte: Hvem styrer sjefenes konti i sosiale medier?

Onsdag 13. juni 2018 kl. 08:00
Kulturhuset Youngs gate 6, Oslo
Pris: Gratis (medlem)

Vil du høre hvordan Espen Teigen (FrP), Ragnhild Aadland Høen (NHO) og Sindre Horseby (sesong1) jobber med profilering av ledere i sosiale medier? Bli med på frokost og debatt på Kulturhuset den 13. juni.

På frokostmøtet har vi invitert inn kommunikatører som styrer sosiale medier-profiler for en bedriftsleder, en politiker eller en kjendis. Vi søker svar på hva man tjener på å ha en profil bak profilen i sosiale medier, hva man mister når håndtering av sosiale medier delegeres bort og hvor bevist personen som egentlig portretteres er på hvordan avtrykket blir bygget.

Panelet består av:

  • Espen Teigen, kommunikasjonsrådgiver for FrP og profilen bak Sylvi Listhaugs Facebook-side.
  • Ragnhild Aadland Høen, kommunikasjonsrådgiver for NHO og en av profilene bak Kristin Skogen Lunds aktivitet i sosiale medier.
  • Sindre Horseby, digitalsjef/rådgiver og medgründer i marketing-, PR- og managementbyrået Sesong 1, som har jobbet med flere artister i sosiale medier, blant annet Bjørn Eidsvåg, Ingebjørg Bratland, Janove Ottesen, Astrid S, Frida Ånnevik m.fl.

Panelet vil også dele historier om hva som er nøkkelen til suksess i sosiale medier, hvilke feller og feil vi for Guds skyld må unngå og gi oss fasiten på hvem som egentlig bør være in charge på sosiale medier.

Programmet starter kl 08.30 og varer ca. en time.

Vi sees til frokost og debatt 13.juni!

Pris medlemmer
Gratis