Banner

Effektiv lederkommunikasjon

Onsdag 01. sep. kl. 09:00 - Torsdag 02. sep. kl. 16:00
Lysebu hotell, Lysebuveien 12, 0790 Oslo
Pris: 14990 (medlem) , 16990 (ikke-medlem)

Hvordan kan du og din leder kommunisere bedre om aktuelle temaer? Dette er hovedtemaet på kurset Effektiv lederkommunikasjon. Kurset har vært avholdt i syv år på rad, med Nils Apeland som kursleder og erfarne rådgivere og kommunikasjonsledere som deler sine kunnskaper og erfaringer om lederkommunikasjon.

Kursleder
Factbox image

Nils M. Apeland, kommunikasjonsrådgiver i Bedre Kommunikasjon AS.

Her samles kommunikasjonsledere fra offentlig, privat og frivillig sektor i to dager for å oppdatere seg, bli inspirert og diskutere fag. I løpet av kurset får du inspirasjon og råd om hvordan din virksomhet bør kommunisere rundt aktuelle temaer som bærekraft, inkludering og mangfold. Du får også en unik anledning til å lufte dine tanker og erfaringer med proffe innledere og de andre deltakerne. Et verdifullt kurs som anbefales!

Program

Kursdag 1: Program kommer

Kursdag 2: Program kommer

Lysebu hotell

Kurset vil gjennomføres på Lysebu hotell.

Lysebu ligger kun en tjue minutters kjøretur opp fra Oslo sentrum, men allikevel nok til å gi følelsen av å komme langt vekk fra byens stress og mas. Den gode atmosfæren, de velegnede lokalene og den kompetente staben, gjør Lysebu til et ideelt sted for et slikt kurs – og da har vi ikke en gang begynt å snakke om maten.

Deltakerprisen inkluderer overnatting med frokost, lunsj og 4-retters middag.

Målgruppe

  • Kommunikasjonsdirektører, kommunikasjonssjefer eller andre ledere.
Pris medlemmer
14990
Pris Ikke-Medlemmer
16990