Banner

Nettkurs: Veien til leseren - Skriv bedre på nett

Torsdag 28. mai 2020 kl. 12:00 - 14:00
Digitalt
Pris: 1699 (medlem) , 3299 (ikke-medlem)

Kursholder
Factbox image

Rune Wikstøl, språkrøkter i NTB og holder skrivekurs for bedrifter, organisasjoner og det offentlige.

Skriver du pressemeldinger, nyhetsbrev, e-post eller legger ut saker i sosiale medier? Da er dette kursserien for deg. Du lærer trylleformelen for titler som fanger leseren, og gjør budskapet ditt mer søkbart. Her får du konkrete verktøy og tips du kan bruke i sosiale medier eller på tradisjonelle plattformer som pressemeldinger og nyhetssaker – eller rett og slett i en vanlig epost. Skrivekurset er lagt opp i en serie med tre moduler, hvor du selv kan velge å ta bare en eller alle tre.

Hva betyr det egentlig å skrive for nett? Første del av kurset tar for seg hvordan du skriver for å kunne leses på ulike digitale flater. Vi ser blant annet på lesemønster, og du får konkrete  tips til hvordan du utformer nøkkelelementer som overskrift, mellomtitler og bildetekst slik at de fanger leserens oppmerksomhet.

Sentrale emner

  • Lesemønster
  • Utforming av nøkkelelementer
  • Fange leserens oppmerksomhet

Moduler

Skrivekurset er lagt opp i en serie med tre moduler og vi anbefaler at du deltar på alle tre modulene, men du står fritt til å melde deg på en eller flere moduler.

Modul 2

Modul 3

 

Kurset gjennomføres direkte via Microsoft Teams og det blir ikke delt et opptak i ettertid. Deltakere vil få mer praktisk informasjon rundt pålogging m.m. før kursstart.

Pris medlemmer
1699
Pris Ikke-Medlemmer
3299