Banner

Nettkurs: Veien til leseren - Bli kvitt språklige uvaner

Torsdag 04. juni 2020 kl. 12:00 - 14:00
Digitalt
Pris: 1699 (medlem) , 3299 (ikke-medlem)

Kursholder
Factbox image

Rune Wikstøl, språkrøkter i NTB og holder skrivekurs for bedrifter, organisasjoner og det offentlige.

Skriver du pressemeldinger, nyhetsbrev, e-post eller legger ut saker i sosiale medier? Da er dette kursserien for deg. Du lærer trylleformelen for titler som fanger leseren, og gjør budskapet ditt mer søkbart. Her får du konkrete verktøy og tips du kan bruke i sosiale medier eller på tradisjonelle plattformer som pressemeldinger og nyhetssaker – eller rett og slett i en vanlig epost. Skrivekurset er lagt opp i en serie med tre moduler, hvor du selv kan velge å ta bare en eller alle tre.

Godt språk handler om å bli forstått og samtidig bygge troverdighet. Stammespråk står sentralt i denne tredje delen: Hvor mye kan vi forenkle uten at det går på bekostning av seriøsiteten? Språk skal også bygge tillit, og da gjelder det å skrive korrekt. I kursets siste del tar vi for oss de vanligste språkfeilene og luker dem ut en gang for alle.

Sentrale emner

  • Klarspråk
  • Vanlige språkfeil
  • Bygge troverdighet

Moduler

Skrivekurset er lagt opp i en serie med tre moduler og vi anbefaler at du deltar på alle tre modulene, men du står fritt til å melde deg på en eller flere moduler.

Modul 1

Modul 2

 

Kurset gjennomføres direkte via Microsoft Teams og det blir ikke delt et opptak i ettertid. Deltakere vil få mer praktisk informasjon rundt pålogging m.m. før kursstart.

Pris medlemmer
1699
Pris Ikke-Medlemmer
3299