Skriv så det synes i Google

Tirsdag 19. mars 2019 kl. 09:00 - 16:00
Kommunikasjonsforeningens lokaler, Brugata 19, Oslo
Pris: 4900 (medlem), 6900 (ikke-medlem)

Kursholder
Factbox image

Lene Møll, fagansvarlig for SEO og innhold i iProspect.

Hvordan kan du få innholdet du lager mer synlig, uten å betale for spredning? I dette kurset lærer du hva som påvirker hvilke nettsider som vises øverst i Google og andre søkemotorer – og hva du som innholdsprodusent kan gjøre for å få nettopp ditt innhold mer synlig.

Sentrale emner:

  • Søkemotorer som Google blir stadig smartere, da blir det enda viktigere å forstå hvordan de faktisk fungerer. Du får innblikk i hvordan søkemotorene fungerer i 2019. 
  • Hva søker vi etter? Hvilke ord og fraser benytter potensielle brukere og kunder når de er på jakt etter ditt innhold? Du lærer hvordan du kan benytte ulike verktøy for å finne frem til denne informasjonen, hvordan du kan gjøre søkeordsanalyser og hva du bør tenke på ved valg av søkeord.
  • Hvordan optimalisere innhold og tekst for best mulig synlighet? Du lærer hva som er best practice og hvordan ditt innhold kan bli valgt fremfor konkurrentenes i Googles søkeresultat.
  • Hvordan måle SEO- og innholdsarbeid? Få oversikt over hva du bør måle når du jobber med organisk søk og hvilke måleverktøy du bør benytte.
  • Hva er de største eller vanligste SEO-tabbene du kan gjøre? Få oversikt og lær hvordan du kan unngå dem.

Læringsmål:

  • Forstå hvordan SEO faktisk fungerer og hvorfor søkemotoroptimalisering er helt kritisk for å lykkes med digital kommunikasjon.
  • Forstå intensjonen bak søk og lære å bruke verktøy for å finne de riktige søkeordene.
  • Bli bevisst hvordan du må skrive på nett for at det skal synes i Google.

Målgruppe:

Nettredaktører og alle andre som produserer innhold for nett. Kurset passer både for deg som har noe kunnskap om SEO fra før og for deg som ikke har noe erfaring.

Kurset er lagt opp med praktiske oppgaver underveis, du bør ha med egen PC/Mac.

Pris medlemmer
4900
Pris Ikke-Medlemmer
6900

Trenger du faglig påfyll?

Her finner du flere kurs og arrangementer.

24.05.2019
Rockheim, Brattørkaia 14, Trondheim
04.06.2019
Kulturhuset, Youngs gate 6, 0181 Oslo