Fra søvndyssende til levende presentasjoner

Tirsdag 09. april 2019 kl. 09:00 - 16:00
Kommunikasjonsforeningens lokaler, Brugata 19, Oslo
Pris: 4900 (medlem), 6900 (ikke-medlem)

Kursholder
Factbox image

Eirik Solheim, jornalist og teknologirådgiver i NRKbeta.

En presentasjon kan være en effektiv måte å formidle et budskap til mange. Enten du skal selge inn en idé, lære bort noe nytt, gi et overblikk over et prosjekt eller inspirere til handling. Dessverre er mange presentasjoner altfor lange, for kjedelige, for utydelige og uten effekt. Med andre ord en førsteklasses måte å kaste bort tiden til mange mennesker samtidig.

Heldigvis kan du forbedre dine presentasjoner med enkle virkemidler. Ved å bruke verktøyet på bedre måter, visualisere og ved å fortelle historien din på en mer spennende måte.

I dette kurset vil du lære å tenke mer visuelt og bli flinkere til å samle bilder og eksempler som du kan bruke i dine presentasjoner. Du vil bli tryggere på det tekniske utstyret og selve avviklingen av presentasjonen, og inspirert til å gjøre dine presentasjoner tydeligere og bedre. Kursleder vil underbygge teknikkene og metodene med konkrete eksempler som viser tydelig hvordan små endringer kan gjøre en stor forskjell.

Sentrale emner:

  • Presentasjoner generelt: Hva vil du med dem? Hva egner de seg til
  • Presentasjonsprogramvare
  • Dingser og duppeditter: datamaskiner, overganger og fjernkontroller
  • Dramaturgi
  • Visualisering, tegninger, figurer og animasjon
  • Bruk av foto og video

Målgruppe:

Kurset er egnet for alle som ønsker å lære teknikker som forbedrer presentasjoner og gjør de mer levende. Deltakerne må ha tilgang til PC med enten Powerpoint eller Keynote-programmene og må ha brukt ett av disse programmene før.

Pris medlemmer
4900
Pris Ikke-Medlemmer
6900

Trenger du faglig påfyll?

Her finner du flere kurs og arrangementer.

20.05.2019
Auditorium R3 (Realfagsbygget på Gløshaugen), NTNU
21.05.2019
Scandic Nidelven, Trondheim