Banner

Mangfold og kommunikasjon – hvordan gjøre det riktig?

Torsdag 13. okt. 2022 kl. 09:00 - 16:00
Kommunikasjonsforeningen, Brugata 19
Pris: 4990 (medlem) , 6990 (ikke-medlem)

Vi er OSS jobber for et bredere Norge, og en ambisjon om å få majoritetsbefolkningen og minoritetsbefolkningen til å snakke bedre sammen. Virksomheten ble startet opp med utgangspunkt i manglende mangfold i kommunikasjonsbransjen, og et ønske om å sørge for bedre representasjon som faktisk gjenspeiler det samfunnet vi lever i. Nå deler de sin innsikt med resten av bransjen.

Læringsmål

 • Innføring i mangfold i kommunikasjonsbransjen i dag
  • I dag satser stadig flere bedrifter på mangfold - de sier i hvert fall det. Hvorfor er mangfoldskompetanse viktig, og hvilke utfordringer ser vi med arbeidet slik det gjøres i dag? Hvilken rolle har kommunikasjonsbransjen når det kommer til mangfold og bruk av mangfoldskompetanse?
 • Hvordan kommunisere mangfold på en god måte?
 • Hvordan humor kan være et verktøy eller en hindring i kommunikasjon på tvers av kulturer
  • Hvordan kan humor fungere både inkluderende og ekskluderende, og hvilke faktorer bør man tenke på for å sørge for at humor blir et verktøy for inkludering på tvers av kulturer?
 • Pinkwashing, og hvordan sikre autentisk mangfoldsarbeid
  • Hvordan unngå pink washing, brown washing og andre typer “vasking”? Mangfold i virksomheten er et bevisst valg og et standpunkt - hvordan sørge for at dette er mer enn bare et fint ord å pryde seg med, men noe de ansatte faktisk kjenner igjen internt?
 • Hvordan få frem godt mangfoldsarbeid i sosiale medier
  • Si at bedriften faktisk jobber godt med mangfold. Det er noe av det viktigste dere kan vise frem, både med tanke på employer branding og for god fremstilling av virksomheten! Vi tar en gjennomgang av bruk av sosiale medier, og hvordan vise frem virksomhetens verdier ved bruk av Tiktok, Facebook, Linkedin og Instagram.

Målgruppe

Kurset passer for deg som ønsker å ha et bevisst forhold til mangfold når du jobber med kommunikasjon. Ingen forkunnskaper kreves.

Om kursholderne

Vidar_Singh.jpeg

Vidar Singh
Faglig leder og seniorrådgiver

Vidar har lang fartstid som kreatør og rådgiver i norsk reklame- og kommunikasjonsbransje, og har jobbet i byråer som Dinamo, Schjærven og Geelmuyden Kiese. I sistnevnte byrå var han nordisk kreativ leder, inntil han bestemte seg for å fokusere på prosjekter med mangfold som et premiss. Vidar har også erfaring med prosessledelse, samskaping og aktivisering av byrom. Han bidrar i dag på flere pågående prosesser i Bydel Gamle Oslo som rådgiver og stedsutvikler.

Nastaran_Kowkabi.jpeg

Nastaran Kowkabi
Rådgiver/Innholdsproduksjon og kommunikasjon

Nastaran har studert markedsføring med spesialisering innenfor PR og omdømmebygging på Høyskolen Kristiania. I tillegg har hun, gjennom et mangfoldig karriereløp, opparbeidet seg bred kommunikasjonskompetanse som strekker seg fra innholdsproduksjon til workshops og prosjektstyring av komplekse kampanjeløp. Oppdragsgivere og teammedlemmer vet å sette pris på Nastarans engasjement, tydelighet og sterke energi.

Piotr_Pluta.jpg

Piotr Pluta
Psykolog og prosessleder

Piotr har master i psykologi og jobber i Human Factors AS. Han har erfaring med å fasilitere prosesser for team, avdelinger og hele organisasjoner der mangfold og samarbeid på tvers er i fokus. Han har levert konsulenttjenester til mange ulike kunder i alle sektorer. Han er spesielt interessert i krysskulturell samhandling, humor (tema i hans masteroppgave og TEDx) og møtet mellom polsk og norsk kultur.

Hannah_Lerfaldet.jpg

Hannah Lerfaldet
Prosjektleder

Hannah har et stort engasjement for skeivt mangfold og psykisk helse. Hun har en mastergrad i likestilling og mangfold, og en bachelorgrad i sosialantropologi. Hun har vært festivalsjef for Trondheim Pride, og kunnskap om hvordan å jobbe for trygge og inkluderende arbeidsplasser for skeive. Hannah har jobbet i Kilden kjønnsforskning.no, og har i de siste årene vært faglig leder for Mental Helse Ungdoms Hjelpechat som hun også var med på å starte opp. Hun er også en av programlederne i podkasten “Ta vare - med Hannah og Oskar”.

Pris medlemmer
4990
Pris Ikke-Medlemmer
6990