Siste nyttPublisert 6. februar 2018

Gambit - Bergesen og Kolve

Lobbyeksperter ble «Årets kursholdere 2017»

André Kolve og Tord Bergesen i Gambit Hill & Knowlton er kåret til «Årets kursholdere 2017» av Kommunikasjonsforeningen.

Tekst: Stine Jarmund / Foto: Gambit Hill & Knowlton

Kurset «Politisk påvirkningsarbeid» med André Kolve og Tord Bergesen (bildet) var ett av over 30 kurs som ble arrangert av Kommunikasjonsforeningen i 2017 - og var det kurset som fikk aller best tilbakemelding fra deltagerne.

Kurset gir innsikt i lobbyisme samt planlegging og gjennomføring av politisk påvirkning. Deltakerne fortalte i sine evalueringer at faglig ballast kombinert med evne til å engasjere bidro til stort læringsutbytte på kurset.

- Dette er en anerkjennelse som er veldig hyggelig å få og som vi setter stor pris på, sier Tord Bergesen og André Kolve i Gambit Hill & Knowlton. Bergesen legger til at det er krevende, men inspirerende, å undervise en kunnskapsrik og aktiv gruppe med deltagere fra mange ulike virksomheter.

Kurset "Politisk påvirkningsarbeid" er praktisk orientert med innslag av øvelser der deltakerne får prøve seg på aktuelle problemstillinger. Kurset er populært og har vært på kursprogrammet siden 2012. Neste gang kurset blir satt opp, er høsten 2018. Kommunikasjonsforeningen ønsker med dette kurset å gjøre politisk påvirkningsarbeid tilgjengelig også for organisasjoner som har begrensede budsjetter og som utfører arbeidet selv.

- Gratulerer så mye til André og Tord som vant i sterk konkurranse med andre kursholdere. Relevante oppgaver og direkte tilbakemeldinger fra kursholdere med fersk erfaring fra feltet bidrar til et meget nyttig kurs man direkte kan omsette i praksis, sier Ståle Tvete Vollan. Han er leder i Fagrådet for kompetanse som har ansvar for Kommunikasjonsforeningens kurstilbud.

Fakta: Om prisvinnerne

Tord Bergesen er spesialrådgiver i Gambit Hill & Knowlton. Han har blant annet jobbet fem år som politisk rådgiver i Høyres Stortingsgruppe.

André Kolve er seniorrådgiver i Gambit Hill & Knowlton. Han har bakgrunn som statssekretær i Finansdepartementet med ansvar for mediehåndtering og kommunikasjon for finansminister Siv Jensen.

+ Del