Banner

Fagstoff

Hold deg oppdatert

Her finner du artikler, foredrag, blogginnlegg og fagbøker om kommunikasjon. Velg kategorien du vil lære mer om.

Video

Medlem

Stine Ellingsen Grøndahl og Frank Sølvsberg - "Trident Juncture"

Høsten 2018 deltok 50 000 NATO-soldater på en militærøvelse i Norge. Militærtrafikk skulle kjøre på veinettet og soldatene skulle øve i bebodde områder. Hvordan jobbet Forsvaret strategisk med kommunikasjon for å forberede den norske befolkningen? Og hvordan håndterte de et høyt medietrykk? Stine Ellingsen Grøndahl, sjef for Forsvarets mediesenter og oberstløytnant Frank Sølvsberg forteller hva som skjedde bak kulissene.

Medlem

Hvordan måle og evaluere gjennom hele verdikjeden

Svein Inge Leirgulen, sentralstyremedlem i Kommunikasjonsforeningen og kommunikasjonssjef i Tekna, om hvordan du kan måle og evaluere gjennom hele verdikjeden – fra fastsettelse av smarte mål til valg av aktiviteter, måleparametere og innvirkning på organisasjonen. Dette foredraget var en del av frokostmøtet 27. november: Bli bedre på strategisk måling og evaluering av kommunikasjon.

Medlem

How You Can Become a Measurement Jedi

Jesper Andersen er strategisk rådgiver og eier av Quantum PR Measurement, og medlem av AMEC. Han deler 8 kritiske steg på veien mot å bli en Jedi innen måling og evaluering av kommunikasjon. Dette foredraget var en del av frokostmøtet 27. november: Bli bedre på strategisk måling og evaluering av kommunikasjon.