Banner

Meld deg på høstens kurs

Infografikk, kanaloptimalisering, måling og brukertesting er sentrale emner blant høstens kurs.

FAKTA
Factbox image

Ståle T. Vollan er leder for Fagrådet for kompetanse. Fagrådet har ansvar for Kommunikasjonsforeningens kurs- og kompetansetilbud.

Les mer om fagrådet her.

Høstens nye kurs i infografikk handler om hvordan man kan bruke data for å kommunisere komplekse saker på en forståelig måte.

- Kompliserte budskap som kommuniseres på en lettfattelig og nøyaktig måte, kan skape større innsikt hos brukerne. Kurset er relevant for alle som ønsker å lære mer om hvordan visualisering kan benyttes i kommunikasjonen, sier Ståle T. Vollan, leder for Fagrådet for kompetanse. Fagrådet har ansvar for Kommunikasjonsforeningens kurs- og kompetansetilbud.

Kurset i kanaloptimalisering, en annen av høstens nysatsinger, gir operativ kunnskap om kanalvalg, bruk og investeringer. Innhold og språk som skaper engasjement står sentralt i dette kurset.

Høsten byr også på populære kurs som «Brukertesting i praksis», «Lær å lage video med mobil», «Planlegging, måling og evaluering av kommunikasjon», «Økonomi for kommunikatører», «Endringskommunikasjon – avgjørende for effektiv omstilling» og «Effektiv kommunikasjon med lite ressurser».

Her finner du høstens kurs


Hvilke kurs savner du? Fagrådet vil gjerne ha dine innspill til aktuelle kurs og temaer. Send dine innspill til stine@kommunikasjon.no.