Banner

Ledige kursplasser

Krisekommunikasjon, kanaloptimalisering, måling og brukertesting er sentrale emner blant høstens kurs.

FAKTA
Factbox image

Ståle T. Vollan er leder for Fagrådet for kompetanse. Fagrådet har ansvar for Kommunikasjonsforeningens kurs- og kompetansetilbud.

Les mer om fagrådet her.

Har du behov for, eller ønsker du, økt kunnskap om å jobbe mot politiske beslutningstakere? Dette kurset gir praktiske tips og nyttige verktøy:

Vær forberedt på kommunikasjon i kriser. Kurset gir deg innblikk i ulike krisesituasjoner, praktisk kriseledelse og nyttige verktøy og metoder. Kurset holdes i Sandefjord, Bergen og Oslo.

Kurset i kanaloptimalisering er en av høstens nysatsinger, det gir operativ kunnskap om kanalvalg, bruk og investeringer. Innhold og språk som skaper engasjement står sentralt i dette kurset.

Det nye kurset "Treng gjennom støyen og bruk influensere til å øke din synlighet" gir deg kunnskap om hva influenser markedsføring er og hvordan du kan måle effekten av det.

Høsten byr også på populære kurs som «Brukertesting i praksis», «Lær å lage video med mobil», «Planlegging, måling og evaluering av kommunikasjon», «Økonomi for kommunikatører», «Endringskommunikasjon – avgjørende for effektiv omstilling» og «Effektiv kommunikasjon med lite ressurser».

Her finner du alle kurs


Hvilke kurs savner du? Fagrådet vil gjerne ha dine innspill til aktuelle kurs og temaer. Send dine innspill til stine@kommunikasjon.no.