Profiler

 • Irene Ramm portrett
  Har egen vær åpen-plakat

  I domstolene i Oslo holder de dørene åpne for journalistene. Selv da det kom to tusen av dem. Kommunikasjonssjef Irene Ramm har hatt god nytte av erfaringene fra 22.juli-saken for å håndtere medietrykket rundt Jensen-/Cappelen-saken.

 • Flyktningstrømmen
til Norge har gitt
Håkon Fenstad, Utlendingsdirektoratets
assisterende
kommunikasjonsdirektør,
en hektisk høst.
  Høstens mest interessante kommunikasjonsjobb

  Nedsyltet i jobb henter han energi i de glade øynene til flyktningbarn som endelig kan begynne å leke igjen. Håkon Fenstad i UDI mener han har landets mest interessante kommunikasjonsjobb akkurat nå.

 • Hilde Ebeltoft-Skaugrud Foto Mari Mellum 13
  Tilbake hos gamlekjæresten

  Etter ti år som pressesjef i Posten og Bring er Hilde Ebeltoft-Skaugrud tilbake i NRK. – Jeg er rett og slett litt forelska i gamlekjæresten, sier den ferske kommunikasjonssjefen.

 • Eskil Pedersen 4 foto Kristoffer Klunk
  Mer kjøtt på beinet

  Eks-politiker Eskil Pedersen startet sin yrkeskarriere med å steke burgere. Nå er han tilbake i kjøttbransjen og skal gjøre Nortura synlig i samfunnsdebatten.

 • _JRL1358
  Vil rive siloene

  Fortsatt er det for mye silotenking i kommunikasjonsarbeidet, mener Eva Sannum. Som kreativ leder i Geelmuyden Kiese jobber hun med å rive ned disse skillene – etter tretten år i reklamebransjen.

 • Dominique Kost foto BI
  Brukte terrorforsøk for å forstå virtuelle team

  Ved å simulere terrorangrep mot norskekysten har Dominique Kost funnet utfordringene for team som kun kommuniserer digitalt.

 • Sarah Willand, direktør for organisasjon og kommunikasjon, TV 2, brukt i Kommunikasjon #6 2015
  Tv 2s mange ansikter

  - Det våre ansatte kommuniserer i sine nettverk har i mange tilfeller langt mer å si enn hva vi som selskap formidler i vår styrte kommunikasjon, sier Sarah Willand. TV 2s nye kommunikasjonsdirektør har også ansvar for HR.

 • Aud-Hegli-Nordø
  Grønn kamp

  Som barn hadde hun ekstremt dårlig samvittighet hver gang hun fløy, så inn i livet hennes kom togturer, loppisklær og kildesortering. Medierådgiver for De Grønnes stortingsgruppe, Aud Hegli Nordø, har funnet sin kampsak.

 • medliens_luckyNaroset
  Kreativt kraftsentrum i Lucky Næroset

  Hans Christian Medlien er fantasiminister i fristaten Lucky Næroset i Ringsaker. Han har kontor høyt oppe i et tårn. Jobben hans er å få folk i godt humør, vekke tanker, inspirere til gode gjerninger via fantasien, og formidle det hele med kreativ kommunikasjon. Slikt blir det arbeidsplasser av.

 • Amnesty
  Den rettferdige talsmann

  John Peder Egenæs kaller Amnesty et profesjonelt kommunikasjonshus for menneskerettigheter. Men fortsatt er det noen koder innen faget han jobber med å knekke.