Nyheter

 • Prisen
  Bufetat Midt-Norge fikk Åpenhetsprisen

  Bufetat Midt-Norge er vinner av Kommunikasjonsforeningens åpenhetspris. De har over lengre tid vært modige og gått nye veier for åpenhet innen barnevernet i Norge.

 • Shabana Rehman
  Hvem får Åpenhetsprisen?

  Det får du vite på Høstseminaret i Stavanger 17.oktober. Da deles prisen ut av juryleder Shabana Rehman til en organisasjon, institusjon eller enkeltperson som gjennom sitt virke har bidratt til å synliggjøre og fremme åpenhet. Vi har fått inn 29 forslag til kandidater.

 • VGTV- Arendalsuka
  Hvilken kommunikasjonsstrategi vinner valget?

  VGTV sendte Kommunikasjonsforeningen Agders paneldebatt direkte fra Arendalsuka. Kommunikasjonssjefer og valgkampstrateger fra AP, H, V, SV og FrP stilte i panelet. Se opptaket her.

 • Sonja-Balci
  Mer enn tusen ord

  Flere kanaler å fylle, økt behov for visuell kommunikasjon, rimeligere kamerautstyr og et fotoglad folk. Og så økonomien da. Det er mange grunner til at kommunikatører nå forventes å ta kameraet i egen hånd.

 • Kristin-Bremer-Nebben
  Krigen om Lofoten

  Striden om oljeboring utenfor Lofoten kan bli den nye Alta-saken, mener Bellona. Hvordan legger miljøstiftelsen og motstanderen oljenæringen opp sin kommunikasjon?

 • Siv-Anniken-Røv
  Tøffere å nå frem i kommunene

  Kommunikasjonsarbeidere i kommunene føler seg mindre sett og verdsatt enn andre kommunikasjonsarbeidere. Det viser forskning. –Jeg tror mange ikke greier å vise frem at de har en viktig funksjon, sier Siv Anniken Røv, kommunikasjonsdirektør i Trondheim kommune.

 • LYS186031_MBR-20130411-9185
  Vokser seg inn i toppledelsen

  Kommunikasjonsbransjen har gjennomgått en enorm vekst de siste årene. Men har kommunikasjonsarbeidere fått økt innflytelse i samfunnet av den grunn? – Ja, svarer forsker ved Institutt for samfunnsforskning, Trygve Gulbrandsen. – Det er ingen tvil om at kommunikasjonsfunksjonen er blitt langt viktigere.

 • European-Communication-Monitor-2013
  European Communication Monitor 2013

  Norske kommunikatører er de mest optimistiske på vegne av egne karrieremuligheter, viser ferske resultater fra European Communication Monitor 2013.

 • møte
  Ledige plasser på masterprogrammet: Ledelse av internkommunikasjon

  Programmet tar sikte på å gi deg teoretisk innsikt og praktiske verktøy innenfor organisasjonskommunikasjon. Her ser man på hvordan slik kunnskap kan ha relevans for arbeidsområder som motivasjon, kommunikasjon ved fusjoner/fisjoner, samt endring og nedbemanning. Det dekker temaer som identitet, organisasjonskultur, beslutningstaking og bruk av digitale medier i organisasjoner.

 • Kurs
  Her er høstens kurs

  Til høsten setter Kommunikasjonsforeningen opp 16 kurs. Det blir både gamle klassikere og tre nye kurs å velge blant.