Nyheter

 • gullkorn2013_apeland
  Gullkorn-vinnerne 2013

  23. oktober gikk PR-byråenes årlige prisutdeling av stabelen. Kommunikasjonsbyrået Apeland vant kategorien ”Årets kampanje” med pantekampanjen for Norsk Resirk. Den samme kampanjen ble kåret til ”Årets Gullkorn"

 • Nils Petter Strømmen
  PR-bransjen bør si ja til mer åpenhet

  Kommunikasjonsforeningen ønsker større åpenhet om hvem som er kunder hvor. Både PR-bransjen, oppdragsgivere og demokratiet vil ha glede av åpne kundelister. Dette skriver styreleder Nils Petter Strømmen i en kronikk i DN.

 • Prisen
  Bufetat Midt-Norge fikk Åpenhetsprisen

  Bufetat Midt-Norge er vinner av Kommunikasjonsforeningens åpenhetspris. De har over lengre tid vært modige og gått nye veier for åpenhet innen barnevernet i Norge.

 • Shabana Rehman
  Hvem får Åpenhetsprisen?

  Det får du vite på Høstseminaret i Stavanger 17.oktober. Da deles prisen ut av juryleder Shabana Rehman til en organisasjon, institusjon eller enkeltperson som gjennom sitt virke har bidratt til å synliggjøre og fremme åpenhet. Vi har fått inn 29 forslag til kandidater.

 • VGTV- Arendalsuka
  Hvilken kommunikasjonsstrategi vinner valget?

  VGTV sendte Kommunikasjonsforeningen Agders paneldebatt direkte fra Arendalsuka. Kommunikasjonssjefer og valgkampstrateger fra AP, H, V, SV og FrP stilte i panelet. Se opptaket her.

 • Sonja-Balci
  Mer enn tusen ord

  Flere kanaler å fylle, økt behov for visuell kommunikasjon, rimeligere kamerautstyr og et fotoglad folk. Og så økonomien da. Det er mange grunner til at kommunikatører nå forventes å ta kameraet i egen hånd.

 • Kristin-Bremer-Nebben
  Krigen om Lofoten

  Striden om oljeboring utenfor Lofoten kan bli den nye Alta-saken, mener Bellona. Hvordan legger miljøstiftelsen og motstanderen oljenæringen opp sin kommunikasjon?

 • Siv-Anniken-Røv
  Tøffere å nå frem i kommunene

  Kommunikasjonsarbeidere i kommunene føler seg mindre sett og verdsatt enn andre kommunikasjonsarbeidere. Det viser forskning. –Jeg tror mange ikke greier å vise frem at de har en viktig funksjon, sier Siv Anniken Røv, kommunikasjonsdirektør i Trondheim kommune.

 • LYS186031_MBR-20130411-9185
  Vokser seg inn i toppledelsen

  Kommunikasjonsbransjen har gjennomgått en enorm vekst de siste årene. Men har kommunikasjonsarbeidere fått økt innflytelse i samfunnet av den grunn? – Ja, svarer forsker ved Institutt for samfunnsforskning, Trygve Gulbrandsen. – Det er ingen tvil om at kommunikasjonsfunksjonen er blitt langt viktigere.

 • European-Communication-Monitor-2013
  European Communication Monitor 2013

  Norske kommunikatører er de mest optimistiske på vegne av egne karrieremuligheter, viser ferske resultater fra European Communication Monitor 2013.