Nyheter

 • seminar
  Slik blir anbudsprosessen mer effektiv

  Gikk du glipp av seminaret om offentlige anbud på Næringslivets Hus? Her kan du laste ned alle presentasjonene og lære det meste om hvordan anbudsprosesser kan gjøres mer effektive, transparente og forutsigbare.

 • etikkseminar
  Høy temperatur da pressen møtte kommunikatørene

  Fremmer eller hindrer kommunikasjonsrådgiveren innsyn i offentlig forvaltning? Det var hovedspørsmålet da representanter fra både pressen og kommunikasjons-Norge barket sammen til debatt på Kulturhuset. – Hvis dere (kommunikatører) har noen yrkesstolthet, bør dere si ifra og stå opp for offentlighet og innsyn, tordnet Siri Gedde-Dahl, leder av Pressens offentlighetsutvalg.

 • seminar
  Få mer ut av kjøpte kommunikasjonstjenester

  Hvordan legger man best til rette for anbudsprosesser som er forutsigbare, effektive og transparente? Og hvordan kan offentlige sektor få mer ut av kjøpte kommunikasjonstjenester? Det er temaet som diskuteres når Kommunikasjonsforeningen og KOMM inviterer til seminar 9. juni.

 • etikkseminar
  Fremmer eller hindrer kommunikasjonsrådgiveren innsyn i offentlig forvaltning?

  Har det utviklet seg en ukultur som strider mot lovverket og hindrer journalistene å gjøre jobben sin, eller har gravejournalisten og kommunikasjonsrådgiveren to ulike virkelighetsoppfatninger? Det får du gode svar på dersom du blir med på gratis frokostmøte på Kulturhuset 2. juni.

 • ntb-spraakpris
  NTBs språkpris til VG-kommentator Truls Dæhli

  – Dæhli er en utmerket formidler som uavhengig av sak evner å vise refleksjon, tydelighet og følelser, sa juryleder Therese Manus, daglig leder i Kommunikasjonsforeningen.

 • Styret_web
  Her er det nye sentralstyret

  Kommunikasjonsforeningen har fått nytt sentralstyre. Det ble klart etter at valgkomiteens innstilling til nytt styre ble vedtatt på Kommunikasjonsforeningens landsmøte 18. april.

 • KOMM
  Kommunikasjonsforeningen og KOMM relanserer Gullkorn

  Kommunikasjonsforeningen og KOMM har inngått et samarbeid om reetableringen av Gullkorn som PR- og kommunikasjonsbransjens viktigste pris.

 • nettsak1
  Kronisk utskjelt

  I løpet av Bjarte Reves første år som kommunikasjonsdirektør fikk Ahus over 1000
  negative medieoppslag. Vi har spurt tre hardt prøvede kommunikasjonssjefer om hvordan de håndterer den negative oppmerksomheten.

 • prisvinnerne_
  Studenter ga Ahus kampanjehjelp

  Da BI-studentene arrangerte KommCase for tredje året på rad var målet å øke antall tilbakemeldinger til Ahus. Nå vil sykehuset vurdere å ta i bruk de prisvinnende studentenes smarte løsninger.

 • Ragnhild
  – Har betydd enormt mye

  – Media påvirker kommunikasjonsarbeidet i departementene i stor grad, og kommunikasjonsrådgiverne blir mer politisk involvert. Slik oppsummerer Ragnhild Gimse Storrø masteroppgaven som allerede har fått svært positiv oppmerksomhet.