Nyheter

 • Roger Bolton
  Trekker internasjonale forskere til Norge

  Europas fremste PR-forskere samles på den internasjonale PR og kommunikasjons-konferansen arrangert av EUPRERA. Det er første gang konferansen arrangeres i Norge og Oslo.

 • Kom For_7607
  Et nytt argument for lobbyregister

  Dagbladets avsløring av stortingsrepresentantenes skjulte aksjeposter, forklarer hvorfor vi må få et lobbyregister.

 • gullkorn_2014_vinner-3125
  Norges beste kommunikasjonskampanjer skal kåres

  Tirsdag 10. november arrangeres Gullkorn 2015. I år skal de kvalifiserte bidragene presenteres på en fagdag før selve prisutdelingen. Her blir det mulighet til å lære av de beste, og til å møte kolleger både fra næringslivet, det offentlige og byråene.

 • Åpenhetsprisen
  Nominer kandidater til Åpenhetsprisen

  Vet du om en person eller virksomhet som har bidratt til en økt åpenhetskultur? Da kan du foreslå kandidater til Åpenhetsprisen. Nå er nomineringen i gang.

 • Therese_0603
  - Justisminister Anundsens skrytefilm svekker kommunikasjonsfagets tillit

  Anders Anundsen burde forstå at det er uakseptabelt å bruke forvaltningens ressurser på denne måten.

 • illustrasjon
  – Spennende kursnyheter til høsten

  Ståle Tvete Vollan (41) tar over kapteinsbindet for Unni Strømstad i Fagrådet for kompetanse i perioden 2015-2017. – Allerede nå lanserer vi to spennende kursnyheter. Jeg gleder meg også veldig til å ta fatt på arbeidet med kursene for neste år, sier Vollan.

 • seminar
  Slik blir anbudsprosessen mer effektiv

  Gikk du glipp av seminaret om offentlige anbud på Næringslivets Hus? Her kan du laste ned alle presentasjonene og lære det meste om hvordan anbudsprosesser kan gjøres mer effektive, transparente og forutsigbare.

 • etikkseminar
  Høy temperatur da pressen møtte kommunikatørene

  Fremmer eller hindrer kommunikasjonsrådgiveren innsyn i offentlig forvaltning? Det var hovedspørsmålet da representanter fra både pressen og kommunikasjons-Norge barket sammen til debatt på Kulturhuset. – Hvis dere (kommunikatører) har noen yrkesstolthet, bør dere si ifra og stå opp for offentlighet og innsyn, tordnet Siri Gedde-Dahl, leder av Pressens offentlighetsutvalg.

 • seminar
  Få mer ut av kjøpte kommunikasjonstjenester

  Hvordan legger man best til rette for anbudsprosesser som er forutsigbare, effektive og transparente? Og hvordan kan offentlige sektor få mer ut av kjøpte kommunikasjonstjenester? Det er temaet som diskuteres når Kommunikasjonsforeningen og KOMM inviterer til seminar 9. juni.

 • etikkseminar
  Fremmer eller hindrer kommunikasjonsrådgiveren innsyn i offentlig forvaltning?

  Har det utviklet seg en ukultur som strider mot lovverket og hindrer journalistene å gjøre jobben sin, eller har gravejournalisten og kommunikasjonsrådgiveren to ulike virkelighetsoppfatninger? Det får du gode svar på dersom du blir med på gratis frokostmøte på Kulturhuset 2. juni.